Schimbați-vă look-ul autoturismului personal, apelând la serviciile de colantari auto!

Author: Oana Iosif

În momentul în care vine vorba despre o îmbunatățire a look-ului unui autoturism, există două opțiuni preferate de pasionații de mașini, opțiuni care sunt reprezentate fie de o revopsire, fie de aplicarea colantului auto.

Dintre acestea două, serviciile de colantari auto prind din ce în ce mai mult teren, datorită faptului că, este o metodă mult mai rapidă, mai curată și de multe ori, este mult mai accesibilă. În general aplicarea colantului auto pe mașini, vine la pachet cu multiple avantaje care joacă un rol extrem de important în ceea ce privește alegerea finală pe care o poate face un pasionat care își dorește să schimbe cu totul înfățișarea autoturismului personal.

Principalele avantaje ale serviciilor de colantări auto, sunt reprezentate de:

  • Valoare de revânzare - capacitatea de a menține vopseaua originală a producătorilor vă păstra valoarea de revânzare cât mai mare. Datorită faptului că un autoturism colantat nu este supus intemperiilor, vopseaua se vă putea păstra în cele mai bune condiții, indiferent de situație sau anotimp, ori dacă mașină este parcată într-un garaj sau în parcarea blocului.

  • Opțiuni nenumărate – în momentul în care achiziționați un autoturism, este posibil să fi dorit ceva diferit sau, eventual, o culoare care nu este disponibilă în vopseaua din fabrică. În acest caz, serviciile de colantări auto vă vor permite ca toate dorințele pe care le aveți cu privire la mașină dumneavoastră, să devină realitate. Veți putea să vă distingeți de toți ceilalți participanți ai traficului care posedă o mașină identică și să aveți un autovehicul cu adevărat unic, care să se potrivească personalității dumneavoastră. Dacă mai tărziu veți dori o nouă schimbare în ceea ce privește culoarea mașinii, aceasta se poate modifica ușor, prin înlocuirea autocolantului, cu unul nou și bineînțeles în noua culoare pe care o doriți.

  • Timp de instalare foarte scurt - când alegeți să vă vopsiți autovehiculul, veți fi nevoiți să rămâneți fără un mijloc de transport chiar și timp de două săptămâni sau mai mult. Când vine vorba despre aplicarea autocolantului, o operațiune completă poate să fie finalizată și într-o singură zi, dacă este vorba despre o mașină mai simplă, deoarece contează extrem de mult formele autoturismului, care pot îngreună sau ușură procesul de aplicare a foliei.

  • Protecție - fiecare centimetru acoperit cu foile autocolantă, va proteja vopseaua autovehiculului dumneavoastră de toate pericolele naturale și de intemperii și dacă este vorba despre un colant de cea mai bună calitate, nu vă fi afectat de expunerea prelungită la soare. Folia autocolantă, acționează practic ca un scut împotrivă intemperiilor și tablă va fi extrem de bine protejată împotriva apariției ruginii, problemă extrem de întâlnită în special la autoturimele mai vechi și cu un număr mare de kilometri sau care au stat foarte mult în parcări în aer liber. Vopseaua unei mașini colantate, vă fi protejată și împotriva zgârieturilor.

  • Întreținere ușoară – un autocolant de calitate pentru autovehicule este extrem de ușor de întreținut și va arăta mereu ca nou, doar prin simpla spălare a mașinii. De asemenea, asigurați-vă în momentul în care o mașină cu autocolant este spălată, că respectiva curățare se vă face pe baza unor soluții care nu dăunează foliei. În plus, este de menționat și faptul că, nu se recomandă spălarea sub presiune, deoarece poate exista riscul ca, în cazul extremităților unui element, folia să înceapă să se dezlipească.

  • Îndepărtare sigură – este extem de important de menționat și faptul că, autocolantul se poate îndepărta fără probleme, fără să afecteze vopseaua, dar, este esențial ca în momentul în care doriți să dați jos folia, să o faceți într-un atelier specializat, astfel încât să nu existe riscul decojirii vopselei (situație extrem de rar întâlnită), însă, mai ales, este vorba despre acel adeziv care trebuie indeparat de pe vopsea. În caz contrar, adezivul va dăuna extrem de mult look-ului mașinii dacă vă doriți să reveniți la vopseaua originală, deoarece fiind o suprafață lipicioasă, va prinde mult praf și mizerie.

    În momentul în care doriți să optați pentru cele mai avantajoase servicii de colantări auto, pentru ca autoturismul dumneavoastră să beneficieze de cel mai bun tratament, este esențial să căutați servicii de cea mai înalta calitate.

    Piața în ceea ce privește afacerile de colantări auto, este într-o continuă creștere, iar o soluție excelentă prin care vă puteți schimba complet look-ul autoturismului dumneavoastră, este reprezentată de cei de la Carbonsystems.ro.

    Când vorbim despre echipa Carbonsystems.ro, vorbim despre o echipă de profesioniști în domeniu, despre un atelier din București specializat în aplicarea colantului auto de cea mai înalta calitate. Aici puteți găsi o gamă extrem de variată de servicii, inclusiv servicii de colantări autoturisme pentru practicarea taximetriei.

    De asemenea, tot cei de la Carbonsystems.ro, se ocupă și cu aplicarea de colant auto publicitar. Este vorba despre autocolant inscripționat cu diverse logo-uri sau mesaje, fiind tipul de servicii ideal pentru firmele și companiile care doresc să își personalizeze autoturismele din flotă. Aceste servicii sunt perfecte ca și tehnică de marketing, în special datorită faptului că, mașinile din flota unei firme, vor circula zilnic pe străzile din oraș, ceea ce înseamnă că, mesajul poate ajunge la un număr foarte mare de oameni. Se pot imprima logo-uri, date de contact, imagini, mesaje scrise și așa mai departe.

    Acestea fiind spuse, serviciile de colantări auto sunt extrem de avantajoase și practic, totul se rezumă strict la imaginația fiecăruia dintre dumneavoastră și la ce își dorește să apară imprimat fie pe mașina personală, fie pe autoturismele din flota firmei pe care o conduc.



 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.