Scoala nu mai e ce-a fost odata... Cum a fost surprins la ore fiul lui Bercea Mondial. Inspectorii scolar pregatesc masuri drastice

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 20 sep 2020, 09:20

Mondialu' Boss vrea sa arate tuturor cum se face carte la Draganesti de Olt.

Adolescentului nu prea ii sta gandul la invatatura. Ii place sa se filmeze si sa se dea in stamba pentru toti  prietenii sai ca doar unul este Mondialu Boss.  Si cum la Draganesti de Olt catalogul este pus in cui, nici tanarul nu exceleaza la ore. In timp ce profesoar  isi preda lectia la tabla, Mondialu Boss si colegii sai au cu totul alte preocupari. Si cu 3 si fara 3, tanarul tot fericit este.

Este elev la liceul Tudor Vladimirescu din Draganesti Olt si cel mai probabil in acest an urmeaza sa dea bacalaureatul.

Mondialu' Boss a fost trimis in judecata alaturi de tatal sau, si alte persoane pentru ca l-ar fi santajat pe Mircea Basescu. In cazul sau, pentru ca era minor la data comiterii faptei, instanta a decis sa ramana in libertate, iar 6 luni sa fie supravegheat.

“Prin Regulamentul de Ordine Interioara în majoritatea unitatilor de învatamânt este prevazut un articol care spune ca nu au voie sa utilizeze telefoanele mobile în scoala.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Va fi constituita comisia de disciplina si se vor urma pasii din regulamentul de organizare si functionare a unitatilor de învatamânt, adica se va merge pâna la exmatriculare“, ne-au

transmis reprezentantii Inspectoratului Scolar Iasi.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.