Scolile, un REAL PERICOL pentru copii nostri? Trei elevi au fost STRIVITI dupa ce un calorifer a cazut peste ei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 28 aug 2021, 15:10

Am ajuns sa ne fie frica sa ne mai trimitem copii la scoala! Unitatile de invatamant au devenit un real pericol.

Trei elevi de la un liceu bucurestean au ajuns la spital dupa ce un calorifer a cazut peste ei. Clopotelul anunta pauza intre orele de curs. Elevii ies pe culoare. Trei dintre acestia se apropie de caloriferul montat pe unul dintre peretii scolii: „ Probabil pe pervazul interior al geamului s-au asezat copiii, 2-3 copii sau l-au impins foarte tare ”. Caloriferul de fonta, cantarind peste o suta de kilograme, cade.

Fetita a incercat sa ridice caloriferul de pe piciorul baiatului si cand l-a pus la loc si-a prins si ea putin degetelul. Deci, nu sunt niste traumatisme grave.(…) Impreuna cu profesoara au ridicat caloriferul ca sa poata scoata baietelul piciorul si cand l-au pus la loc, fetita nu si-a mai tras degetul la timp ”, explica medicii care i-au ingrijit pe copii.

Doua fete si un baiat au fost raniti.

Profesorii au sunat la 112 si o ambulanta i-a luat pe cei trei elevi si i-a transportat la spital. La spital, apele se mai linistesc. Din fericire, ranile copiilor nu sunt grave: „ Traumatismele nu sunt semnificative, nu vor ramane internati, sunt plagi escoriate, nimic important, fara fracturi ”.

Incidentul au fi putut avea urmari mult mai grave daca vreunul dintre copii ar fi fost prins sub caloriferul greu.

Intre timp, firma care asigura mentenanta caloriferelor din scoala si care tine de Primaria Sectorului 6 verifica toate sistemele de prindere. Inspectoratul Scolar va analiza incidentul dupa ce va primi raportul de la liceu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO124853##

 

 

Taguri: