Scouterii invadeaza Arena Nationala! Mai multe detalii despre amicalul Romania - Belgia

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 04:10

Meciul amical de miercuri seara dintre Romania si Belgia (Arena Nationala, ora 21.00) e la mare cautare printre scouterii si impresarii din Europa, care vor veni sa vada jucatorii tineri din cele doua echipe. Din echipa Romaniei, cei mai urmariti vor fi Vlad Chiriches (Steaua), Gigu Grozav (Petrolul) si Marius Alexe (Dinamo).

Mai multe loje au fost rezervate pentru partida amicala pe care Romania o va disputa cu Belgia. Cele doua echipe sunt in reconstructie si au multi tineri talentati. Vlad Chiriches (23 de ani) e cel mai urmarit jucator din echipa selectionata de Victor Piturca.

Ultima echipa inscrisa in cursa pentru stoperul Stelei este PSG.  Gicu Grozav (22 de ani) este dorit de Mircea Rednic la Standard Liege, un reprezentat al clubului belgian anuntandu-si prezenta in tribuna pentru a-l urmari pe mijlocasul Petrolului.
Marius Alexe (22 de ani) este urmarit de mai multe cluburi din Italia si din Anglia.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”