Scrisoarea emoționantă a unei fetițe de 6 ani: "Arestați coronavirusul. Vreau să mă joc cu prietenii mei..."

,

În această perioadă delicată, copiilor le este dificil să înțeleagă măsurile impuse de lege și să accepte că trebuie să rămână în case. Scrisoarea unei fetițe de 6 ani a impresionat autoritățile.


In articol:

Obișnuiți să socializeze cu copiii de vârsta lor, să meargă în parcuri, la școală sau în locurile de joacă, cei mici se văd nevoiți să accepte o situație cu care nu s-au mai confruntat până acum: izolarea la domiciliu.

Citeste si: Coronavirus Romania- Marcel Vela: "Cine plimba cainele nu are nevoie de declaratie pe propria raspundere"

Dacă cei care au o vârstă fragedă nu conștientizează ce se întâmplă, cei mai mari își pun deja întrebări și vor să afle când viața lor va reveni la normal.

Scrisoarea emoționantă a unei fetițe de 6 ani: "Arestați coronavirusul. Vreau să mă joc cu prietenii mei..."

Cei mici reușesc, prin gesturi mărunte, să impresioneze pe toată lumea. La fel s-a întâmplat si acum când o fetiță de doar 6 ani le-a trimis polițiștilor din Torino o scrisoare emoționantă.

Citeste si: Adelina Pestrițu, într-o ipostază în care nu am mai văzut-o până acum. Cum a apărut pe instagram?

Micuța Mia le-a cerut autorităților să rezolve cât mai repede această criză pentru ca ea să se poată juca din nou cu prietenii ei.

La final, fetița de 6 ani nu a uitat să le mulțumească pentru eforturile pe care le depun în această perioadă.

"Mă cheamă Mia și am 6 ani. Locuiesc în Torino. Ultima oară când am ieșit din casă ca să merg la școală a fost în luna februarie. Polițiști și carabinieri, arestați coronavirusul pentru că vreau să mă joc cu prietenii mei.  Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți."

, le-a transmis fetița autorităților, potrivit torino.repubblica.it.

 

Citeste si: Anchetă epidemiologică la Spitalul de Arşi din Bucureşti, după ce un pacient care a fost de două ori operat a fost confirmat cu coronavirus

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Coronavirus Romania - Au sosit echipamentele medicale din Coreea de Sud

Analiză zdrobitoare: criza politică şi inflaţia ridicată impun noi creşteri ale ratei dobânzii

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Prințul Charles, confirmat pozitiv cu coronavirus

Urma să nască la maternitatea unde o femeie a fost confirmată cu coronavirus. Tily Niculae, decizie de ultim moment: "Am rămas fără spital, fără doctori"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies