Scroafa Cristina a uimit tot satul dupa ce a calcat stramb in cocina cu un mistret! A adus pe lume 11 purcei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 sep 2020, 00:35

Cristinica, purceaua unui localnic din comuna Scoarta de Gorj, a trait timp de cateva zile o poveste de dragoste cu un mistret.

Dupa ce a fost sedusa,  a fost abandonata, dar acum a adus pe lume nici mai mult nici mai putin de 11 purcei. Pe cine mostenesc godaceii, aflati acum.

Ea este scroafa Cristina, care a uimit tot satul, dupa ce a calcat stramb in cocina. De vina e mistretul care i-a tot dat tarcoale, spune proprietarul, mandru ca taman purcica lui i-a picat cu tronc vierului vanjos.

Zile-ntregi i-ar fi facut curte, pana cand purcica sa-i cada in plasa.

Sedusa si abanonata, purcelusa si-a dus la indeplinire menirea: a adus pe lume 11 purcei, dintre care sase tarcati. Tarcatii de Scoarta.


Isprava din batatura lui nea` Doru s-a auzit pana la primarie. Insusi vicele a venit sa vada cu ochii lui corciturile minune. Vestea a facut rapid inconjurul comunitatii, iar musteriii n-au intarziat sa apara. Toti puii sunt arvuniti, semn ca, de Craciun, localnicii se vor indestula cu delicatese, la masa.

Si, uite-asa, dintr-un om obisnuit, Doru Cartana s-a trezit afacerist cu acte-n regula.  Unii localnici se uita cu invidie in curtea lui. La ce succes au avut purcelo-vierii de Scoarta, mai ca si-ar lasa si ei portile cocinilor deschise noaptea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.