Sculpturi IMPRESIONATE in Rio de Janeiro. Afla de ce sunt atat de speciale! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 oct 2020, 04:15

Aceste sculpturi uriase sunt pozitionate pe o plaja din Rio de Janeiro si sunt facute din sticle din plastic.

Sticlele din plastic au fost transformate intr-o opera de rata si pot fi admirate pe plaja Botafogo din Rio de Janeiro, Brazilia. In acest an orasul Rio gazduieste Conferinta Natiunilor Unite pentru dezvoltare durabila, iar acesti pesti giganti au pentru a marca aceasta ocazie. 

 

Sute de sticle din plastic sclipesc ziua in soare, iar noaptea sunt luminate de leduri de culoare albastru si rosu si asta pentru a aduce aminte locuitorilor cat de importanta este reciclarea.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Ce trei pesti reprezinta importanta reciclarii si cat este de periculoase sunt acestea pentru mediul inconjurator, in special pentru vietile din mare.

Intre 60 si 80 la suta din resturile gasite in mare sunt reziduri din plastic, potrivit site-ului evenimentului. Astfel sculpturile incurajeaza oamenii sa se regandeasca la reciclare in asa fel incat sa se protejeze mediul inconjurator.