Se anunță o idilă între Patrick și Virginia?! „Tu realizezi câtă lume ne iubește pe noi doi?” Discuția care i-a pus pe jar pe fani

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 21 iun 2024, 15:45

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Patrick și Virginia și-au pus pe jar fanii cu o conversație incendiară.

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Patrick și Virginia și-au pus pe jar fanii cu o conversație incendiară pe care au purtat-o în casă, mai ales pentru că multă lume și-i dorește împreună.

Se anunță o idilă între Patrick și Virginia?!

În episodul de azi, 21 iunie 2024, Patrick a venit în vizită în casa fetelor, acolo unde s-a făcut comod pe canapea și a intrat în vorbă cu Virginia.

Se știe că Virginia și Patrick s-au plăcut în trecut, dar nimic romantic nu s-a concretizat, din păcate, între ei. Totuși, este greu să nu observi că cei doi se simpatizează în continuare și că discuțiile pe care le poartă decurg foarte natural și pozitiv.

Citește și: Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel

Astăzi, Patrick a luat pe toată lumea prin surprindere când i-a spus Virginiei că există foarte mulți fani care și-ar dori ca ei doi să fie împreună și, de asemenea, a întrebat-o ce ar trebui să facă în situația asta.

„Tu realizezi câtă lume ne iubește pe noi doi, Virginia? Sau tu nu realizezi treaba asta? Îmi ești dragă și tu și Robi, și îmi place de voi, dar tu ai văzut în online cât de multă lume ne iubește pe noi doi și ne vor împreună? Ce facem?”, a declarat Patrick.

„Eu zic să le facem pe plac oamenilor, ne sacrificăm pentru popor”, a spus Virginia, în timp ce s-a amuzat de conversația cu Patrick.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Sebastian, întâlnire de gradul zero cu mama Robertei! „Nu știu dacă îmi pare bine!” Aflați ce se va întâmpla, vineri, 21 iunie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Virginia o dă de gol pe Julia în fața lui Patrick

Umorul și glumele dintre Virginia și Patrick au continuat și în prezența Juliei, care le-a intrat și ea în joc, atunci când Virginia a spus, în glumă, că Julia de fapt îl place pe Patrick, dar pentru că au pornit pe un drum al prieteniei nu-și poate da voie să simtă mai multe.

Afirmațiile Virginiei o fac pe Julia să bufnească în râs, amuzată de discuție, după care Julia a aruncat o bombă la fel de amuzantă pentru cei doi.

„Tu nu-i inspiri încredere, ești plictisit”, spune Virginia.

„Lucrezi la club, ești curtată de băieți”, a declarat Patrick.

„Mi-a cerut un băiat numărul în club și i-am zis că sunt măritată”, a spus Julia, în timp ce i-a făcut cu ochiul Virginiei, semn că soțul ar fi fost Patrick.