Sar scântei între Viviana Sposub și Ruxi la Bravo, ai stil! Celebrities: "Mi s-a insultat intelectul! Sunt manelistă dar știu să și vorbesc.

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 aug 2022, 03:30

Ruxi s-a simtit jignita in urma roast-ului Vivianei Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

In urma actului artistic performat de Viviana Sposub in Gala Bravo, ai stil! Celebrities, Ruxi a recunoscut ca s-a simtit jignita.

Replicile roast-ului pe care Viviana Sposub le-a rostit în Gala Candyland Bravo, ai stil! Celebrities au fost considerate de către Ruxi drept unele răutăcioase și chiar s-a simțit jignita spunând că i s-a insultat intelectul. Mai mult, concurenta a subliniat că este o granita foarte fina intre a ști să faci un roast, a fi comediant și a jigni pe cineva, limita pe care Viviana nu a știut să o gestioneze ajungând să o jignească.

Viviana Sposub si Ruxi, un nou schimb de replici acide la Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi:"Da, mi s-a insultat intelectul de o persoana care...Daca doream să fiu răutăcioasă, iți dădeam replica la roast, știi cum, că le am pe roast. Și am și informații."

Raluca Dumitru: "La ele nu este doar despre ce a zis Viviana, la ele este despre ce au avut ele de împărțit până acum."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ruxi s-a simtit jignita din cauza replicilor rautacioase pe care le-ar fi rostit Viviana Sposub in Gala despre ea

Ruxi: "Raluca a zis așa, este normal să se întâmple asta pentru că nici tu nu mă halești și nici eu. Este evident sentimentul care este intre noi doua. Ea aincercat să facă ceva inedit și nou pentru ea și am felicitat-o pentru asta, dar roast-urile se fă cpe comedie și trebuie să fie amuzant. Tu doar ai încercat să fii răutăcioasă folosidu-te de umor. Te-am felicitat că ai ținut minte textul...Te

simți vinovata de ceva? Daca te luam la rost, se plângea...Eu sunt foarte bine, sunt manelista dar stiu să și vorbesc.

Viviana Sposub:"Am simțit că m-a luat peste picior, nu am simțit să mă justific, însă am încercat să port o discuție cu ea în care să stiu de ce s-a simțit supărată sau de ce a simțit nevoia să vina cu un comeback, dar a ales să arunce cu săgeți în platou, după."