Se aprind spiritele în „Casa iubirii” în prag de finală! Emanuel, Ionuț, Bianca și Larisa se enervează la culme. Nu ratați o nouă ediție incendiară a emisiunii „Casa iubirii” mâine, doar la Kanal D, de la 10:00 și 16:30

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 ian 2023, 20:00

Emanuel, Ionuț, Bianca și Larisa se enervează la culme

Sursa: Captură KANAL D

Finala emisiunii „Casa iubirii” se apropie cu pași repezi! Iată ce se va întâmpla mâine, într-un nou episod.

Mâine, în episodul 281 al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, difuzată pe Kanal D și prezentată de Andreea Mantea, spiritele dinte concurenți se încing. Marea finală se apropie, astfel că tensiunea crește tot mai mult.

Ceartă între Emanuel, Ionuț, Bianca și Larisa 

Supărarea lui Emanuel este vizibilă după ce Andreea, iubita lui, a fost eliminată din emisiune. Chiar dacă mai sunt doar câteva zile până se termină emisiunea, concurentul nu este confortabil în singurătate.

Citește și: Natalia are relație în afara casei?! Emanuel rupe tăcerea: ”Normal că îl știe, am ieșit împreună” Aflați reacția Nataliei, sâmbătă, 7 ianuarie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Pentru că a găsit oportunitatea perfectă, Emanuel i-a atenționat pe Larisa și Ionuț că s-ar putea să rămână fără prieteni și cu buzunarele pline de bani, dacă vor câștiga marea finală.

„Buzunarele pline, dar prieteni pe lângă nu știu dacă o să mai aveți”, a spus Emanuel.

Citește și: Natalia îl place pe Alex? Claudia a asistat la dezvăluirile blondinei. Aflați deznodământul, vineri, 30 decembrie, într-o nou ediție Casa Iubirii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Măi, Emanuel, tu când ai venit în competiția asta nu cred că ai crezut că o să pleci cu nu știu câți prieteni de aici, dintr-o competiție de televiziune, practic!”, a reacționat Larisa, punând la bătaie faptul că scopul emisiunii nu este de a-ți face prieteni.

Larisa și Bianca, țipete și contraziceri: „Se vede cine se ceartă pe premiul final”

Emanuel nu este singurul care a fost în contradictoriu cu Larisa și Ionuț, pentru că și Bianca a avut ceva de spus. Concurenta a atenționat-o pe Larisa că trebuie să își țină demnitatea ridicată în timp ce se certau și țipau una la cealaltă.

„Deja se vede la fete cine se ceartă pe premiul final”, a afirmat Radu, văzând că cearta dintre cele două concurente devine din ce în ce mai aprinsă.

Văzând că nu are cu cine să se înțeleagă și să-și impună punctul de vedere, Larisa se ridică și pleacă, în timp ce își încurajează colegii să vorbească ei despre prietenii, iar pe ea să o lase în pace.

Aflați ce se va întâmpla mâine, 9 ianuarie 2023, în „Casa iubirii”, doar la Kanal D, de la orele 10:00 și 16:30!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?