Se apropie începerea US Open 2023 și totodată întoarcerea lui Novak Djokovic la New York. Vezi care sunt principalii favoriți la titlu anul acesta!

Author: Diana Tilă

Autoritățile din Statele Unite ale Americii au decis să ridice restricțiile impuse de pandemia de coronavirus în mai 2023, o veste excelentă pentru jucătorul sârb Novak Djokovic. După ce a ratat anul trecut participarea atât la Australian Open, cât și la US Open, lucrurile s-au schimbat pentru anul 2023. Novak Djokovic deja s-a impus anul acesta în două dintre cele patru turnee de Grand Slam ale sezonului, la Australian Open și la French Open, încercând să facă o cvadruplă istorică. La US Open, Novak Djokovic este cu siguranță favorit, dar poate oare cineva să-l încurce în cursa pentru al patrulea titlu de la New York? Vezi și tu în continuare care sunt principalii săi contracandidați și cele mai bune cote pe care să mizezi la Openul American, ce se va desfășura anul acesta în perioada 28 august-10 septembrie.

Iată care sunt principalii favoriți pentru câștigarea titlului la simplu masculin, la turneul US Open 2023!

US Open este un turneu de tenis de Mare Șlem ce se desfășoară în cea mai mare metropolă americană, pe suprafață hard, într-un complex impresionant de arene denumit USTA Billie Jean King National Tennis Center, situat în celebrul Flushing Meadows Park din Queens, New York. Premiile și punctele în clasamentele mondiale sunt pe măsura amplorii evenimentului, cu premii totale în bani de peste 42 de milioane de dolari, în timp ce câștigătorii titlurilor de la simplu masculin și simplu feminin vor pleca acasă cu premii de peste 2,5 milioane de dolari fiecare. Așadar, turneul este unul grandios, mizele în bani și puncte sunt uriașe, orgoliile sunt la cote maxime, deci pe cine să mizezi pentru victorie?

  • Novak Djokovic: Poți merge la „sigur”, mizând pe victoria lui Novak la US Open 2023. Cu o cotă de 1.91 la pariuri pe tenis pentru câștigarea turneului, sârbul este de departe favorit. Cu toate acestea, Djokovic nu a reușit până acum să câștige toate cele patru turnee de Grand Slam într-un singur an, în timp ce US Open și French Open au fost turneele sale cele mai „slabe”, cu doar trei titluri la fiecare, față de 10 la Australian Open și 7 la Wimbledon. De asemenea, au trecut 5 ani de la ultima sa victorie la New York, cea din anul 2018.
  • Carlos Alcaraz: Câștigătorul US Open 2022, în absența lui Novak Djokovic, este al doilea favorit, cu o cotă la victoria finală de 3.00. Deși pare greu de crezut că poate trece de Novak Djokovic, spaniolul poate fi o opțiune bună, cu o cotă atractivă la câștigarea titlului. Până la urmă, orice se poate întâmpla în sport, dar mai ales în tenis.
  • Casper Ruud: Finalistul US Open 2022, cu avans impresionant în carieră în ultimii doi ani, poate fi opțiunea surpriză, cu o cotă extrem de atractivă la victoria finală de 17.00. Casper Ruud a fost învins în finala French Open 2023 chiar de către Novak Djokovic. Poate oare tânărul norvegian să-și ia revanșa atât în fața lui Carlos Alcaraz, cât și a lui Novak Djokovic? Ar fi cu siguranță uluitor.

Trebuie să ții cont de faptul că aceste cote se pot modifica în orice moment. Verifică în mod  constant cotele pentru a te asigura că pariezi cât mai bine informat.

În concluzie, turneul de Mare Șlem de anul acesta de la US Open se anunță unul incendiar, mai ales că Novak Djokovic revine cu forţe proaspete la Flushing Meadows. Aici, sârbul îi va avea de înfruntat pe campionul de anul trecut, Carlos Alcaraz, pe norvegianul Casper Ruud, care i-a ținut piept cu onoare la French Open, dar și pe alți jucători cu renume, precum Daniil Medvedev, Nick Kyrgios, Jannik Sinner sau Stefanos Tsitsipas. Ție ce îți spune intuiția?

 

 

Sursă foto: Depositphotos.com