„Se auzeau strigăte de durere de la ei, din curte”. Cei doi polițiști, care și-au pierdut viața în accidentul din Cluj, au fost găsiți de fratele tinerei

Autor: Andreea Buinoschi

Accidentul a avut loc pe DN1, în comuna Izvoru Crișului, în localitatea Șaula

Sursa: observatornews.ro

Ana și Lucas, doi tineri polițiști din Cluj, și-au pierdut viața, în luna de miere, după ce au intrat cu mașina, într-un TIR, pe contrasens. Proaspăta mireasă era însărcinată în trei luni.

Ana și Lucas tocmai ce își uniseră destinele și se pregăteau pentru venirea pe lume a fiului lor, când, într-o clipă, au murit într-un tragic accident, în Cluj. Colegii lor din poliție se ocupă de caz și nu pot accepta faptul că au pierdut două persoane la care au ținut.

Filmul tragediei din Cluj, în care doi polițiști au murit

Accidentul a avut loc pe DN1, în comuna Izvoru Crișului, în localitatea Șaula.

La volanul autoturismului se afla Lucas. La un moment dat, acesta pierde controlul volanului, intră pe contrasens, unde se izbește violent de un TIR. Conform primelor informații, relatează observatornews.ro, după ce Lucas a ajuns la km 522+399 m, într-o curbă, la stânga, a intrat pe celălalt sens de mers. TIR-ul era condus de un șofer ucrainean, în vârstă de 51 de ani. 

Citește și: „Fata era dusă în casă și tatăl ei o resuscita”. Un copil de trei ani, din Cluj, și-a pierdut viața, după ce a căzut într-o groapă plină cu apă

Echipele de salvatori au trebuit să îi scoată pe cei doi dintre fiarele contorsionate și nu au mai putut face nimic, pentru a-i salva. Cei doi aveau 23 și 24 de ani, iar Ana lucrase ca agent rutier chiar în zona în care ea și soțul ei au murit. Lucas era șofer cu experiență și lucra într-o structură de elită a Inspectoratului General al Poliției Române. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi urmau să devină părinți

Erau împreună de un an, dar erau dornici de a avea un viitor împreună. După ce s-au căsătorit civil la Vaslui și au petrecut în satul Brodoc, au anunțat că urmează să aibă un băiat. Duminică, 25 iunie, se îndreptau spre Băile Felix, unde urmau să petreacă luna de miere.

În fața lor, într-o altă mașină, se afla, potrivit sursei menționate anterior, fratele lor.

Trebuiau să se întâlnească într-o benzinărie, dar, văzând că nu răspunde niciunul, s-a întors după ei, găsindu-i fără viață.

Vecinii și familia sunt înmărmuriți și se pregătesc, pentru a-i conduce pe ultimul drum. Ana și Lucas urmau să ajungă în fața altarului în luna august.  „Se auzeau strigăte de durere de la ei din curte. Vă dați seama, săptămâna trecută eram cu toții la Primăria Vaslui și le uram tinerilor căsătoriți viață lungă și casă de piatră, iar acum ne pregătim de înmormântare.

Erau fericiți că le venea și copilul.

Citește și: Un copil de patru ani și-a pierdut viața, după ce amantul mamei a provocat intenționat un accident rutier, în Suceava. Acesta și soțul femeii au făcut manevre periculoase

Se gândeau la nuntă, erau în toiul pregătirilor. Numai iată că ceasul rău a venit și a transformat toată bucuria și reușita acestei tinere familii într-o tragedie.

Dumnezeu să-i aibă în pază și să le rânduiască în ceruri un loc al lor, fiindcă nu au făcut rău la nimeni", a mărturisit un vecin.