Se casatoreste cu cel mai gras om din Marea Britanie. Vezi cum arata viitorul ei sot

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 01:05

Dupa ce initial a spus ca nu-si doreste o relatie cu el, Debbie Kirby s-a hotarat sa se casatoreasca cu cel mai gras om din Marea Britanie.

Barry Austin, care la un moment dat a cantarit si 412 kilograme, a pus marea intrebare inca de acum 13 ani, dar Debbie l-a refuzat pentru ca se temea de ceea ce va spune lumea copiilor ei. In ciuda refuzului, Barry, in varsta de 43 de ani, nu a renuntat si a incercat chiar sa slabeasca.

 

Barbatul, care a reusit sa slabeasca 120 de kilograme, a cerut-o din nou in casatorie anul acesta, de Sfantul Valentin, cand, spre fericirea lui, Debbie a acceptat.

 

"Privesc dincolo de greutatea lui Barry si il iubesc pentru felul sau de a fi. Este un om bun, are o inima de aur si ma face mereu sa rad", spune femeia.

 

Cei doi s-au intalnit pentru prima oara la gradinita, insa nu s-au mai vazut dupa ce au fost trimisi la scoli diferite. Mai tarziu, cand Debbie s-a despartit  de tatal copiilor ei, cei doi s-au reintalnit si au inceput sa petreaca mai mult timp impreuna.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Femeia recunoaste ca greutatea barbatului a afectat relatia lor din cauza faptului ca el nu putea fi suficient de romantic. De asemenea Debbie ii cerea mereu sa slabeasca.

 

Barry a decis sa faca acest lucru abia cand doctorii l-au avertizat ca poate muri. El a redus numarul de calorii consumate intr-o zi de la 29.000 la 1.500 si spera sa slabeasca si mai mult pentru ca la nunta sa poata purta un costum.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.