Se caută inginer la baza de la Câmpia Turzii! Salariul lunar se încadrează între 4.200 - 9.500 de lei

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 ian 2023, 10:15

Se caută inginer la baza de la Câmpia Sturzii! Salariul lunar se încadrează între 4.200 - 9.500 de lei

Sursa: PixaBay

Armata SUA a anunțat că vrea să angajeze un inginer la Câmpia Sturzii. Iată ce cunoștințe trebuie să deții dacă vrei să ocupi postul.

Armata SUA dorește să angajeze la baza militară de la Câmpia Turzii un inginer care deține cunoştinţe avansate de engleză şi care are permis de conducere categoria B.

Armata SUA angajează inginer la baza militară de la Câmpia Turzii. Salariul lunar se încadrează între 4.200- 9.500 de lei net 

Armata SUA a anunțat că vrea să angajeze inginer la baza de la Câmpia Turzii.

Salariul lunar se încadrează între 4.200- 9.500 de lei net, potrivit anunțului de angajare, consultat de economica.net.

United States Army Europe dorește să angajeze un inginer cu formare multidisciplinară la baza militară de la Câmpia Turzii. Candidaţii ar putea beneficia de salarii cuprinse între 4.200- 9.500 de lei net lunar şi indemnizaţie de hrană de 27 de lei pe zi. Data-limită de primire a înscierilor este 11 aprilie 2022.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live text: Armata rusă s-a retras de pe Frontul de Nord din Ucraina. Procurorul General a anunțat existența a 410 cadavre în Kiev, lăsate în urmă de soldații ruși. Moscova neagă orice fel de acuzație și spune că trupele ruse nu au ucis civilii

După Deveselu şi Mihail Kogălniceanu, la Câmpia Turzii este în funcție cea de-a treia bază militară americană din România. Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” a Forțelor Aeriene Române este amplasată lângă orașul Câmpia Turzii, în Județul Cluj. Baza a fost construită pe 1 iunie 2002, în urma unui program de reorganizare a Armatei Române, potrivit România TV. De când a fost construită, unitatea a devenit una dintre cele mai bune ale Forțelor Aeriene datorită eficienței piloților în îndeplinirea misiunilor aeriene, în toate condițiile meteo, zi și noapte, și datorită responsabilității personalului logistic, transmite sursa citată anterior.

Citeste si: Condițiile în care va avea loc o întâlnire între Volodimir Zelenski și Vladimir Putin: „Mai întâi armistițiu, apoi putem avea o întâlnire cu președintele Rusiei”

Baza aeriană de la Câmpia Turzii reprezintă un punct central al exercițiilor aeriene cu SUA și din cadrul NATO, de aceea Statele Unite ale Americii au anunţat în 2021 o investiţie de 130 de milioane de dolari, potrivit RTV.