Se chinuia sa ii stoarca unui prieten cosul urias de pe spate, cand a scapat telefonul si a inceput sa racneasca de groaza prin casa! E incredibil ce a iesit din umflatura rosie de pe spatele barbatului

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:07

Materialul video s-a raspandit cu repeziciune printre pasionatii de chisturi explodate de pe Internet.

In materialul video, mai multi barbati se afla intr-o baie iar unul dintre ei e partial dezbracat. Se aseaza cu spatele la camera si vedem ca are pe spate un cos urias, rosu, pe care unul dintre prietenii sai se pregateste sa-l stoarca.

Apasa cu putere in jurul cosului, acesta nu da niciun semn ca ar vrea sa cedeze, insa la un moment dat... explodeaza! Chirurgul amator este umplut pe fata de o substanta vascoasa galbuie, il loveste pe cel care filma si incepe sa fuga prin casa urland de groaza.



Imaginile urmatoare sunt incredibile:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.