Se credea frumoasa si s-a pozat in costum de baie dupa ce a slabit si a ajuns la 114 kilograme. A inceput insa sa planga cand a vazut comentariile de pe Facebook! Uite cum arata fata asta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 24 sep 2020, 21:50

Tanara din imaginile alaturate a avut parte de un moment neplacut, la care nu se astepta, dupa ce a postat o fotografie pe Facebook.

Shantell Bennett, in varsta de 24 de ani, a avut probleme foarte mari cu greutatea, suferind o buna perioada de obezitate morbida. A inceput sa se ingrase in momentul in care a ramas insarcinata si, de atunci, acest aspect i-a scapat de sub control.

A ajuns astfel sa cantareasca nu mai putin de 164 de kilograme, fiind atat de grasa incat abia se mai putea ridica din pat.

Acela a fost momentul in care a decis ca trebuie sa faca o schimbare si a inceput un regim alimentar strict.

Eforturile ei au dat roade si a slabit aproape 50 de kilograme, ajungand in prezent sa cantareasca 114 kilograme. Foarte fericita de felul in care arata acum, Shantell a vrut sa le arate tuturor transformarea si a postat o poza cu ea imbracata intr-un costum de baie.


Insa un comentariu primit a afectat-o profund: "Nu te uiti cum arati, ramai la costumele de baie dintr-o piesa", i-a scris un barbat. Tanara i-a dat in cele din urma o replica:

"Am slabit pana acum 50 de kilograme in 5 luni cu foarte mari eforturi. Doar eu stiu cat am muncit pana acum si cat m-am chinuit, asa ca tu nu ai niciun drept sa imi spui ca sunt urata.
Dimpotriva, sunt foarte frumoasa, iar mai multe prietene mi-au spus acelasi lucru. Voi continua sa port acest costum, ma pune in valoare", a scris ea.

Iata cum arata Shantell acum. Sunteti de acord cu ea?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”