Se dadea drept fosta lui iubita si agata barbati. Planul DIABOLIC prin care s-a razbunat un tip pe fosta lui prietena!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 11 oct 2020, 09:10

Suparat ca iubita l-a parasit fara sa-i dea prea multe explicatii, un tanar a pus la cale un plan diabolic pentru a se razbuna.

David McGowan, un tanar de 28 de ani din Cottingham, Marea Britanie, i-a furat identitatea fostei iubite ca sa se razbune pe acesta pentru ca a rupt relatia cu el. Tanarul se dadea online drept fosta prietena, agata barbati carora le dadea mai apoi adresa fetei, numarul de telefon, chipurile pentru o invitatie la sex.

Barbatul a reusit, astfel ceea ce isi propusese, adica sa-i distruga fetei reputatia.

Fosta lui iubita si-a capatat rapid in randul barbatilor titulatura de femeia usoara, dispusa oricand pentru o partida de sex ocazional. Ca sa fie mai convingator, barbatul folosea si poze de-ale fostei iubite pe care le avea din perioada cand cei doi fusesera impreuna.

Fosta iubita, in varsta de 25 de ani, a ramas socata cand a vazut ca la usa ei apar tot felul de barbati care ii vorbesc vulgar si se comporta ca si cum ar fi cunostinte vechi.
Cand a aflat despre ce este vorba, femeia a facut plangere la politie si l-a dat in judecata pe fostul iubit pentru hartuire si furt de identitate.

" Tocmai am luat examenul de asistenta. Ma tem ca pacientii si colegii mei ma vor privi ca pe o tipa lipsita de profesionalism. De fiecare data cand suna telefonul sau bate cineva la usa, imi este teama ca ceva rau s-ar putea intampla.
Nu ma mai simt in siguranta, nu mai pot sta singura acasa
", s-a plans tanara intr-un interviu pentru cotidianul Daily Mail.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.