Se dadea linistita cu placa pe munte, dar din cauza ca avea castile pe cap nu a realizat nici macar o secunda prin ce pericol a trecut. Uite ce a descoperit cand s-a uitat pe filmare

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 06:54

Clipul de mai jos a ajuns viral pe YouTube si a strans peste 5 milioane de vizualizari in doar 4 zile de la postare.

Imaginile prezinta o tanara, pe nume Kelly Murphy, care se filmeaza cu o camera de actiune in timp ce face o coborare pe snowboard.

Fata se bucura de momentele de actiune si fredoneaza o melodie, avand castile pe cap. Dar tocmai din cauza ca nu auzea nimic din ceea ce se petrecea langa ea, Kelly nu si-a dat seama ca era urmarita de un urs, lucru ce se poate observa pe filmare.



Animalul alearga in spatele ei si incearca sa o prinda, facandu-si de mai multe ori aparitia in cadru. Din fericire insa tanara are o viteza mai mare decat el si reuseste sa il lase in urma.

Kelly povesteste ca a aflat cu stupoare de ceea ce s-a intamplat abia cand a ajuns acasa si s-a uitat pe inregistrari.

Multi cred ca a avut noroc, insa foarte multe voci sustin ca videoclipul este fals si ca ursul care se vede in imagini nu este real.


Voi ce credeti?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.