Se dau bani de la stat: cate 400 lei lunar pentru fiecare copil! Cum se intra in posesia lor

Autor: Bogdan Mihai

Un nou proiect de lege prevede acordarea unui ajutor in bani pentru copii.

Mai exact, la solicitarea parintilor, copiii vor putea primi lunar tichete valorice in valoare de 400 de lei.

Aceste tichete vor putea fi folosite in scop educational pentru accesarea programelor after school organizate de diverse entitati.

Daca programul respectiv va fi mai scump de 400 de lei, tichetele vor putea fi folosite pentru a acoperi o parte din costuri.

"Este o initiativa legislativa care se refera la un proiect de after school generalizat sub tutela statului, care sa sprijine copiii sa aiba acces la programe de after school organizate de diferite entitati.

(...)

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Proiectul consta in: se elibereaza niste tichete valorice cu o valoare de 400 de lei, care se acorda copilului la solicitarea parintelui prin scoala cu scop educational.

"Tichetul poate fi folosit de catre parinti sau familii, fie in spatiul privat si daca, de exemplu, in anumite locuri after school-ul este mai scump completeaza si reprezinta un ajutor tintit pentru copil, fie in unele locuri unde valoarea de 400 de lei este mai pronuntata", a declarat Raluca Turcan, initiatoarea proiectului.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.