Se dau bani in plus de la stat: cine sunt romanii care vor primi 5 salarii la pensie!

Autor: B.M.

Bani mai multi de la stat pentru mii de romani in momentul in care vor iesi la pensie.

Este vorba despre padurari care, potrivit modificarilor aduse unui proiect de lege, vor primi mai multi bani in momentul in care vor iesi la pensie.

Mai exact, padurarii care se pensioneaza la varsta standard vor primi o indemnizatie egala cu cinci salarii minime brute, costurile urmand a fi suportate de cagtre angajator.

Acelasi proiect de lege mai prevede ca padurarii sa aiba de acum inainte in dotare armanent letal, de care pot face uz, daca situatia o cere.

Citeste si: Indemnizatie somaj. Veste buna pentru someri! Se dau bani in plus din 2020

In plus padurarii vor primi o locuinta de serviciu, daca nu detin o locuinta personala in localitatea in care isi desfasoara activitatea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca acest lucru nu este posibil, vor primi o indemnizatie lunara neimpozabila care va avea valoarea a 30% din salariul mediu net pe economie.

Nu in ultimul rand, padurarii vor beneficia de asigurari de sanatate si asigurare de risc de accidente.

De asemenea, in cazul in care isi vor pierde capacitatea de munca in timpul serviciului, padurarii vor beneficia, pe langa pensia de invaliditate, si de o prima egala cu 10 salarii brute, suportata de angajator.