Se deschid liniile de vot la Survivor România 2021! Daniel Pavel a anunțat cum îți poți susține concurentul favorit din echipa Războinicilor

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 iun 2021, 22:37
Concurenții din echipa Războinicilor de la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

În cadrul consiliului de nominalizare, liniile de vot se deschid pentru echipa învinsă în jocul de imunitate, astfel încât publicul să își poată susține favoriții. Ce pași trebuie să urmezi pentru a-ți exprima votul?

În fiecare săptămână, cei de acasă au ocazia să își susțină favoriții de la Survivor România 2021, în cazul în care echipa acestora pierde jocul de imunitate. Dacă o echipă pierde ambele jocuri pentru imunitate, atunci liniile de vot se deschid doar o singură dată, în primul consiliu de nominalizare al săptămânii. În această seară, Războinicii vor avea nevoie de votul publicului.

Start vot la Survivor România 2021. Cum îți poți susține favoriții din echipa Războinicilor?

Norocul nu le-a surâs concurenților din echipa Războinicilor, astfel că în această seară, ei au pierdut jocul de imunitate. Consiliul de nominalizare din această seară va fi unul dificil pentru ei, având în vedere că vor fi nevoiți să facă din nou nominalizări, iar în prezent, astfel de decizii sunt foarte greu de luat. Până la momentul nominalizărilor, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat că liniile de vot se vor deschide pentru echipa albastră.

Acest lucru înseamnă că cei de acasă își vor putea susține concurentul favorit prin SMS la 1230. 

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Elena Marin nu îi dă replica lui Zanni la Survivor România 2021. Logodnicul Faimoasei a dezvăluit totul: „Cu siguranță are...”

Daniel Pavel le-a amintit celor de acasă că pot vota doar în timpul consiliului de nominalizare, imediat după ce se dă START VOT.

Pentru ca voturile să fie valide, acestea trebuie să conțină numele corect al concurentului, fără diacritice, exact așa cum apare scris pe ecran. În plus, SMS-urile trebuie trimise doar până în momentul în care prezentatorul emisiunii Survivor România 2021 spune STOP VOT. Orice SMS trimis după ce liniile de vot sunt declarate închise este considerat nul și nu va fi luat în considerare.

Pentru a-i susține pe concurenții din echipa Războinicilor, cei de acasă trebuie să trimită SMS la 1230 cu numele acestora, tariful fiecărui SMS fiind de 1,19 euro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Ca de obicei, rugămintea este să nu dați SMS înainte ca eu să declar liniile de vot deschise.

Pentru a susține concurentul favorit trimite prin SMS numele acestuia la 1230, așa cum este afișat pe ecran și fără diacritice. Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, numărul este valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Tariful se aplică automat.”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021, în cadrul consiliului de nominalizare din această seară.

Emoțiile sunt uriașe pentru echipa Războinicilor, ei urmând să facă nominalizări în această seară.

La finalul consiliului de nominalizare, Daniel Pavel va anunța numele primului concurent aflat în pericol de eliminare în această săptămână.

Citeste si: Cât de gravă este accidentarea suferită de Albert la Survivor România 2021? Incredibil ce a pățit pe traseu

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.