''Se desparte de mine dacă...'' Armin Nicoară, ultimatum de la Claudia Puican! Ce condiție i-a pus soția lui, după ce a aflat că va participa la "Insula de 1 milion"

Autor: Diana Tilă

Armin Nicoară si Claudia Puican

Sursa: Facebook Claudia Puican

Armin Nicoară a dezvăluit cum a reacționat Claudia Puican când a aflat că artistul va participa la "Insula de 1 milion".

Armin Nicoară este unul dintre cei 50 de concurenți de la "Insula de 1 milion". Artistul vrea să își testeze limitele în cel mai amplu experiment social televizat. Decizia nu a fost una ușoară, deoarece cunoscutul saxofonist suferă de diabet zaharat, iar soția sa, Claudia Puican, nu a fost tocmai entuziasmata de alegerea pe care a făcut-o. Iată ce i-a spus artista înainte să plece în Republica Dominicană.

Citește și: Armin Nicoară i-a făcut avansuri lui Sindy la plecarea spre „Insula de 1 milion”: „Hai, ia-mă în brațe!”

Armin Nicoară a primit ultimatum de la Claudia Puican, înainte să plece în Republica Dominicană

Înainte să părăsească România și să plece în Republica Dominicană, Armin Nicoară a mărturisit că soția sa, Claudia Puican, nu a fost încântată de decizia artistului de a participa la "Insula de 1 milion". Astfel, artista i-a spus că dacă nu se întoarce cât mai repede

acasă, se desparte de el. 

Cu toate acestea, Armin Nicoară este hotărât să lupte și să stea cât mai mult în Dominicană, deoarece își dorește să lupte pentru comunitatea de diabetici din care face parte. 

„Am primit ultimatum de la Claudia. Mi-a spus că dacă nu mă întorc acasă mai repede, va pleca de acasă, se desparte de mine. Mi-am dorit foarte mult să ajung la emisiunea asta, dar asta este situația. 

Nu avem ce face”, a declarat Armin Nicoară.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

După declarațiile făcute de Armin Nicoară, Claudia Puican a decis să lămurească de ce i-a dat ultimatum soțului ei.

Artista este foarte îngrijorată, pentru că partenerul său de viață are probleme de sănătate și nu știe dacă acesta va reuși să facă față provocărilor din cadrul experimentului social.

Totodată, Claudia Puican speră că Armin va reuși să își atingă scopul, acela de a arăta comunității de diabetici că nimic nu îi poate împiedica să-și urmeze visurile.

„Răspunsul meu! Este un moment de mare îngrijorare pentru mine, văzându-l pe el plecând pe insula fără mâncare și adăpost.

Cu toate acestea, înțeleg că este un experiment și că își dorește să demonstreze că se poate trăi cu diabet în condiții critice. Chiar dacă îmi este teamă pentru sănătatea lui, sper că va reuși să-și atingă scopul și să inspire comunitatea de diabet că nimic nu îi poate împiedica să-și urmeze visurile”, a spus Claudia Puican, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Surpriză la “Insula de 1 milion”: Armin Nicoară și Jaguaru (Ionuț Sugacevschi) intră în cel mai amplu experiment social televizat

Vă reamintim că super show-ul "Insula de 1 milion" va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D, şi va putea fi urmărit sâmbăta şi duminica, de la 21:00, şi lunea, de la 20:00.