Se formeaza primul cuplu la "Puterea dragostei"? Tandreturi intre Raluca Marina si Daniel: s-au strans in brate si aproape ca s-au sarutat! Ce si-au spus cand au ramas singuri in camera rosie

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 nov 2018, 13:37

Editia de astazi "Puterea dragostei" aduce un nou element in concurs: camera rosie.

Astfel, fiecare concurent va intra in aceasta camera, va nominaliza pe cine vrea sa intalneasca, iar cei doi vor petrece cateva minute singuri, in intimitate.

De data aceasta a fost randul baietilor, iar intalnirea dintre Daniel si Raluca Marina a fost plina de sentimente.

Raluca Marina a fost foarte incantata de faptul ca Daniel a ales-o pe ea.

"Ma bucur ca m-ai chemat, nu pot sa cred! Imi doream sa ma chemi tu! Eu ti-am simtit parfumul din usa, jur! Chiar am emotii, uite cum imi bate inima! Nu m-as fi asteptat

pentru ca m-am pus ieri langa tine si nu m-ai bagat in seama absolut deloc! M-am simtit.. am zis ca sigur nu iti place de mine!", i-a marturisit Raluca.

De partea cealalta Daniel i-a explicat de ce a ales-o, dar a tinut sa mentioneze ca si-ar dori sa cunoasca toate fetele inainte de a lua o decizie:

"E foarte draguta Bianca, dar tu esti singura care a avut o anumita privire, care mi-a placut.

M-ai urmarit cu privirea! Dar eu chiar imi doresc sa cunosc toate fetele! Am vazut reactii dragute la ele, mi-a placut cum au gestionat unele situatii".

La final cei doi s-au imbratisat cu patima si aproape ca s-au sarutat! Iata intreg momentul:

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.