SE INCING spiritele in cazul "MITA la BAC!" Autocarele politiei ii asteptau pe elevi in fata liceului pentru a-i duce la sectie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:07

Inainte sa apuce sa rasufle usurati ca se termina examenul de bacalaureat, pentru elevii de la liceul "Dimitrie Bolintineanu" a fost o zi cu emotii mai mari decat la examen.

 Dupa ce au terminat de scris lucrarile, tinerii au dat nas in nas cu procurorii si politistii. Li s-a interzis sa paraseasca liceul. In tot acest timp, afara, speriati si bulversati, parinti ii asteptau cu ochii in lacrimi. Nu stiau ce se intampla dincolo de porti.

Ba mai mult, parintii au aflat cu stupoare ca o suta de elevi vor fi dusi la audieri cu autocarele politiei. Acesta a fost momentul in care au rabufnit.
S-au pus in spatele autocarelor formind un adevarat zid uman.


Ce au facut elevii? Aceasta este marea necunoscuta in lantul spagii pe care procurorii incearca sa o dezlege. Si de ce au fost aduse autocarele? Tot procurorii explica. Fiecare e liber sa inteleaga ce vrea. Si, ca si cum bilbele si haosul n-ar fi fost indeajuns!

Pina la urma scandalul s-a stins. Elevii au primit liber sa plece acasa.
Nu vor scapa insa de audieri. Sunt citati saptamana viitoare la politie. Cazul" mita la bac" are ramificatii in toata tara.

Totul dupa ce presedintele unui centru zonal de evaluare a fost acuzat de trafic de influenta. Ar fi primit 500 de euro ca sa ajute un elev la proba de limba romana.

Judecatorii au motivat astazi arestarea fostei directoare de la liceul "Dimitrie Bolintineanu": Costica Varzaru ar fi fraudat BAC-ul inca de acum 4 ani, sustin magistratii.
Femeia ar fi cea care a intermediat mita pentru supraveghetorii din salile de examen.

"In sala 1 de examen s-a gasit asupra numitei suma de 820 de lei in sutien, in sala 2 de examen, s-a gasit in sertarul catedrei intre servetele suma de 410 lei, în sala 6 s-a gasit într-un pachet de servetele  suma de 440 de lei, in sala 12, s-a gasit in sertarul catedrei în servetele suma de 410 lei..." 


Directoarea liceului a fost demisa luni din functie si a fost arestata preventiv pentru 29 de zile. Este acuzata de trafic de influenta.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.