Se încing spiritele între concurenții din Casa iubirii! Marinel face acuzații dure la adresa lui Laurențiu. Aflați ce se va întâmpla, luni, 10 aprilie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 10 apr 2023, 12:45

Luni, 10 aprilie, va avea loc o nouă ediție incendiară “Casa iubirii”, la Kanal D.

Săptămâna începe cu noi momente tensionate în Casa iubirii. În ediția de luni a emisiunii, 10 aprilie, concurenții își aduc grave acuzații.

Citește și: Momente savuroase în Casa iubirii! Fetele pun la cale noi provocări pentru băieți! Marinel va fi invitat de Emma în camera roșie! „Nu te așteptai să te chem?” Erisa va ajunge față în față cu Laurențiu! 

Se încing spiritele între concurenții din Casa iubirii!

În ediția de mâine, fanii emisiunii “Casa iubirii” vor avea parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele vor pluti în aer. Lucrurile încep să scape de sub control, discuțiile dintre concurenți se vor accentua, iar fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o ediție cu adevărat palpitantă, deoarece aceștia scot la iveală detalii șocante despre ei.  

Citește și: Momente tensionate în Casa iubirii! Ionuț i-a reamintit Nonei că a vrut să-l sărute! Ce explicație a adus concurenta, chiar în prezența actualului ei iubit! „El s-a lepădat de mine pentru altă fată!” Iată cum a reacționat Patrick

Marinel face acuzații dure la adresa lui Laurențiu, între cei doi concurenți se încing spiritele.

Patricia:" Noi putem să fim prieteni în continuare, pentru că noi la date cu scopul acesta am mers, prietenește și dacă cumva suntem compatibili să formăm ceva."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinel: "Poate vreo femeie îl acceptă așa cum e el. Acesta este el. Nu o să poată să se schimbe, așa e el"

Laurențiu: "Eu am zis că am greșit, nu este normal ce am făcut, doar că nu mi-am dat seama atunci."

Marinel:" Totuși, Laurențiu, e o fată. Trebuie sa le ai în tine, nu trebuie să vezi că ai greșit"

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 10 aprilie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citește și: Ionuț, atac direct la adresa Nonei: ”Vorbele tale contrazic faptele tale”