Se încing spiritele la Survivor România 2021. Moroșanu și Starlin sunt la cuțite: ”Ți-e frică de mine...”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 11 mar 2021, 23:40
Starlin si Morosanu la cutite

Un nou scandal are loc la Survivor România 2021. Între Moroșanu și Starlin pornește un adevărat scandal care este oprit cu greu de ceilalți concurenți. Care este motivul disputei dintre cei doi concurenți?

Săptămâna a început la Survivor România cu un nou joc de recompensă. Faimoșii și Războinicii sunt pregătiți să dea totul pe taseu pentru a câștiga miza delicioasă pusă în joc. Jocul din această săptămână este extrem de tensionat, atât Faimoșii, cât și Războinicii își doresc premiul pus în joc. Spiritele se încing la Survivor România, între Moroșanu și Starlin pornește un scandal monstru.

Care este motivul disputei dintre Moroșanu și Starlin de la Survivor România 2021

Jocul de recompensă este unul extrem de tensionat, lipsa hranei se resimte, iar concurenții se înfruntă cu toate armele pentru a câștiga jocul de recompensă, dar mai ales miza, care este foarte delicioasă.

Tensiunile dintre Faimoși și Războinici se resimt, jocul de astăzi este unul foarte greu, de echipă, concurenții trebuie să se coordoneze foarte bine pentru a da randament pe traseu și pentru a aduce cât mai multe puncte echipei.

Războinicii au un avantaj în fața Faimoșilor, dar asta nu înseamnă că nu vor da totul pentru a câștiga acest joc.

Citeste si: RECOMPENSA din această seară de la Survivor România 2021 este incredibilă. Faimoșii și Războinicii sunt în delir. Ce premiu pot câștiga concurenții?

Între Moroșanu și Starlin pornește un adevărat scandal, pe motiv că Războinicul nu a fost capabil să-și aleagă un adversar pe măsură și l-a ales pe Culiță, care este mai mic decât el.

Faimosul nu a putut să se abțină și să nu facă această remarcă, iar lucrurile au degenerat și cei doi concurenți și-au aruncat vorbe grele.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Ți-e frică de mine, băi? Băi, ți-e frică de mine, băi? Dacă erai bărbat mă alegeai! Îmi spui mie de-astea? Ți-e teamă că sunt mai bun decât tine. Băi, te bat de fiecare dată, te las la Brăila, în spate.”, i-a spus Moroșanu lui Starlin.

Faimosul este deranjat de alegerile adversarului său, pentru că nu alege un concurent pe măsura sa și pretinde că îi este frică sa-l aleagă că este mai bun decât el.

Jocul de recompensă din această seară a stârnit conflicte între Faimoși și Războinici, semn că își doresc foarte tare să câștige premiul, câte doi hotdogi pentru fiecare concurent din echipă.

Citeste si: Zanni, dezvăluiri incredibile după ce a fost nominalizat de Elena Marin în Consiliu: ”Aici se joacă o carte...” Faimosul a spus totul despre coechipiera sa

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.