Se indreapta vremea in weekend? Ce spun meteorologii

Autor: Raluca Vitu

Ce tempraturi ne asteapta in acest sfarsit de saptamana.

Sambata

In tara

Vremea va fi in continuare in general inchisa si temporar va ploua. Ploile vor fi si sub forma de aversa, posibil insotite de descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp, cu precadere in sudul tarii. La munte, indeosebi la peste 1700 m altitudine, precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, mai ales in timpul zilei, in estul si sud-estul teritoriului, precum si la munte, in special pe creste.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 16 grade, iar cele minime se vor situa intre 1 si 9 grade.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In Bucuresti

Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 14...15 grade, iar cea minima va fi de 7...8 grade.

Duminica

In tara

Vremea se va mentine in general inchisa si temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii. Izolat vor mai fi cantitati de apa mai insemnate, indeosebi in zonele montane.

La munte, in special la altitudini mari, precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari indeosebi in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, iar cele minime se vor situa intre 1 si 9 grade.

In Bucuresti

Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minima va fi de 6...7

grade.