Se indrepta spre o vacanta de vis, dar l-au dat jos din avion cand i-au vazut TATUAJUL. "E dezgustator, nu vom tolera asta"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 sep 2020, 01:20

Un barbat a primit interdictia de a mai folosi compania aeriana britanica Jet2 dupa ce si-a expus, in public, tatuajul din zona intima.

Tom Washington are 22 de ani si, impreuna cu un grup de prieteni, se imbarcase intr-un avion cu destinatia Majorca, Spania. Tinerii erau imbracati in stwardese.
"Eram 23 de baieti si ne-am intalnit la aeroport. Ne-am trezit dimineata ca sa ne aranjam, ca orice stewardesa. Eram incantati si am fost intampinati cu rasete de toata lumea, de la personalul aeroportului la pasageri", a povestit Tom.
"La bord, am ajutat personalul de bord sa faca instructajul de siguranta, cu ajutorul unui vibrator.
Erau cateva persoane mai in varsta la bord, dar se amuzau si ei", a continuat tanarul.
Povestea a luat o intorsatura neasteptata in momentul in care prietenii lui au mentionat ca Tom are un tatuaj cu Pinocchio. Tanarul s-a incumetat sa le arate pasagerilor tatuajul sau, care era intr-o zona intima, moment in care seful de echipaj i-a luat pasaportul si l-a dat jos din avion.
"Anual, transportam milioane de familii. Un asemenea comportament dezgustator nu va fi tolerat", a declarat presedintele companiei aviatice.
Tanarul "Pinocchio" nu va mai putea sa zboare niciodata cu aceasta companie aeriana.

Tom Washington are 22 de ani si, impreuna cu un grup de prieteni, se imbarcase intr-un avion cu destinatia Mallorca, Spania. Tinerii erau imbracati in stewardese.

"Eram 23 de baieti si ne-am intalnit la aeroport.

Ne-am trezit dimineata ca sa ne aranjam, ca orice stewardesa. Eram incantati si am fost intampinati cu rasete de toata lumea, de la personalul aeroportului la pasageri", a povestit Tom.
"La bord, am ajutat personalul de bord sa faca instructajul de siguranta, cu ajutorul unui vibrator. Erau cateva persoane mai in varsta la bord, dar se amuzau si ei", a continuat tanarul.

Povestea a luat o intorsatura neasteptata in momentul in care prietenii lui au mentionat ca Tom are un tatuaj cu Pinocchio.

Tanarul s-a incumetat sa le arate pasagerilor tatuajul sau, care era intr-o zona intima, moment in care seful de echipaj i-a luat pasaportul si l-a dat jos din avion.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

"Anual, transportam milioane de familii. Un asemenea comportament dezgustator nu va fi tolerat", a declarat presedintele companiei aviatice.

Tanarul "Pinocchio" nu va mai putea sa zboare niciodata cu aceasta companie aeriana.