Se infiripa o noua idila in showbizz-ul romanesc? Roxana Vancea pare ca s-a reindragostit. Uite cu cine a fost surprinsa de paparazzi!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:06

Paparazii Wowbiz.ro i-au surprins la mall impreuna, iar imaginile le cam dau idila de gol.

Da, ati ghicit! Se pare ca Mihai Bendeac ii poarta sambetele frumoasei satene.   Priviti cum ea il mangaie gingas, iar el pare fermecat si nu se impotriveste deloc! Sa se fi prefacut in tot acest timp ca sunt doar amici? Daca privim putin in urma vedem ca, in iulie, anul trecut, Roxana afisa la un eveniment monden un inel cu un diamant destul de mare, care seamna izbitor cu un inel de logodna.Cu

toate acestea, pe vreme aceea, daca o intrebai de Mihai Bendeac, nici nu voia sa auda

Si cum nu aduce anul ce aduc vedetele, iata imagini care tradeaza sentimentele dintre ei. Nu ar fi nimic iesit din comun sa se fi impacat, caci relatia lor a fost furtunoasa- cu impacari si despartiri deopotriva, dar cine stie, acum poate ca apele s-au linistit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cert

este ca au luat masa impreuna, iar Roxana era toata numai un zambet. Ba chiar, la un moment dat, nu s-a mai putut abtine si l-a pupat.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.