Se infiripa poveste de dragoste intre Bianca si Hamude? Iata ce marturisiri a facut Raluca despre adevaratele sentimente ale Biancai!

Autor: Daniela Iliuta

Raluca a facut dezvaluiri inedite despre ceea ce simte de fapt Bianca.

Astazi, fetele au luat-o in colimator pe Bianca, pe care au intrebat-o daca are sau nu sentimente pentru Hamude.
Desi pana acum a sustinut ca il place pe None si ca nu il poate uita, in ciuda respingerii acestuia, de aceasta data, Bianca pare ca incearca sa o ia din nou de la capat si sa se concentreze pe o posibila noua relatie.
Desi nu a vrut sa recunoasca in fata tuturor fetelor ca are sentimente pentru Hamude, Bianca s-a confesat Ralucai, in legatura cu ceea ce simte.


"Nu ce simt eu! Sa vad ce planuri are el!", a spus Bianca.
Pe de alta parte insa, cea care a facut dezvaluiri uluitoare a fost Raluca. Aceasta a vorbit despre adevaratele sentimente ale Biancai pentru Hamude.
"Bianca a spus ca ii place de Hamude si chiar cred ca ii place, pentru ca am vazut-o in camera si chiar o atrage si am vazut ca s-a simtit deranjata cand de exemplu cand Plusi a vorbit cu Hamude, numai sa se cunoasca, dar am simtit-o deranjata, si automat e geloasa!", a spus Raluca.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.