Se intalneau cu ea in secret, noaptea, deoarece le era rusine sa iasa cu ea pe strada! Femeia cu baloane sub piele si-a gasit un sot si are doua fetite! Ii plangi de mila cand o vezi cu cata amaraciune povesteste despre drama ei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 07:35

O femeie a carei fata a ramas desfigurata in urma unei boli se pregateste de operatie.

Jennifer Hiles sufera de o malformatie arteriala care face ca vasele de sange sa se incalceasca sub piele. Boala provoaca inclusiv infarcturi si sangerari. De multe ori, femeia a fost la un pas de moarte. Toata viata ei a fost marginalizata din cauza acestei boli. Multe operatii pe care si le-a facut au esuat, insa va mai trece printr-o operatie in care medicii sunt increzatori.

Ei vor elimina toate vasele de sange incalcite si ii vor face o reconstructie de nas, insa pana atunci i-au introdus sub piele niste baloane ca pielea sa devina elastica si sa poate fi

folosita la reconstructia fetei. "Vreau sa pot sa imi petrec timpul cu copii fara ca oamenii sa se uita ciudat la mine. Nu vreau sa ma mai gandesc la ce ar putea crede despre mine."

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”