Se intampla in Romania! Iata ce fac muncitorii care lucreaza la pasajul Piata Presei din Bucuresti

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 10 oct 2020, 19:55

Lucrarile la pasajul rutier Piata Presei au inceput in data de 25 martie. Potrivit planului, acesta ar urma sa fie realizat in 10 luni si sa coste municipalitatea 62 de milioane de lei.

Doar ca, judecand dupa imaginea alaturata, nu stim daca termenul va putea fi respectat; iata in ce ipostaze au fost surprinsi muncitorii de pe santier.

7 la numar, cu totii stateau intinsi pe iarba si pareau ca se relaxeaza din plin in timpul programului, fara nici cea mai mica grija. Cel care a postat imaginea pe Facebook a precizat insa ca, dupa 15 minute, acestia s-au apucat de treaba.



Pasajul va permite, potrivit municipalitatii, subtraversarea zonei Piata Presei Libere pe orice directie, urmand sa asigure legatura dintre transportul public de suprafata, respectiv linia de tramvai si liniile de autobuze, cu statia viitoarei magistrale 6 de metrou.

Intrarea in pasaj se va face pe directia soselei Bucuresti-Ploiesti spre Bulevardul Kiseleff, iar iesirea, pe Bulevardul Kiseleff, dar si pe bulevardul Marasti.

Pasajul va avea o lungime de 550 de metri si va incepe pe portiunea din zona Fantana Miorita si Piata Presei Libere pe sos.
Bucuresti- Ploeisti, acesta urmand sa se desparta sub forma literei "Y" sub intersectia de la Piata Presei.


Sursa foto.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.