Se intampla in Romania! O femeie din Iasi a intrat IN COMA dupa ce si-a facut o operatie de marire a sanilor. Prognosticul medicilor este rezervat

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:58

O femeie in varsta de 30 de ani este internata in coma la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, fiind adusa de la o clinica privata din oras, unde a fost supusa joi seara unei interventii chirurgicale pentru marirea sanilor.

Dupa operatie a intrat in stop cardio-respirator, fiind necesara resuscitarea acesteia. Ulterior, ea a fost transferata, in coma, la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi.

"Nu se stie deocamdata ce s-a intamplat si care sunt cauzele care au dus la agravarea starii de sanatatate a femeii. A primit ingrijiri din partea medicului de la clinica respectiva. Ea a fost adusa cu ambulanta la noi. Vom vedea in urma investigatiilor daca exista si alte elemente de gravitate.
Pot fi si cauze neurologice, dar si de alta natura", a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al Spitalului "Sfantul Spiridon" din Iasi, Diana Cimpoesu.

Ea a spus ca nu poate preciza daca inrautatirea starii de sanatate a femeii este cauzata exclusiv de interventia chirurgicala la care a fost supusa.

"Vom solicita fisa de observatie a pacientei de la clinica unde a fost tratata", a adaugat Cimpoesu.


Potrivit medicilor, prognosticul in acest caz este unul rezervat.

Sursa: Mediafax