Se intoarce acasa in sicriu! Dinu Patriciu va fi inmormantat in Romania

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

Dinu Patriciu isi va gasi odihna vesnica in pamant romanesc!

Ar urma sa fie inmormantat la cimitirul Bellu, acolo unde isi doarme somnul de veci si tatal omului de afaceri. Dinu Patriciu se va intoarce in sicriu acasa. Isi va dormi somnul de veci cel mai probabil la Cimitirul Bellu. Insa, locul exact in care va fi inhumat ramane un mister.

Nimeni nu vorbeste despre mormant desi familia Patriciu are acolo 2 locuri de veci si se pare ca magnatul si-ar fi construit un cavou de 25 de mii de euro inainte sa plece la Londra pentru tratament.



Nimeni nu stie nici daca Dinu Patriciu a fost sau nu incinerat la Londra si daca nu cumva in tara va fi adusa urna cu cenusa miliardarului. Familia a transmis saptamana trecuta un comunicat in care isi exprima, din nou, dorinta ca despartirea de omul de afaceri sa aiba loc "in conditii de maxima sobrietate si decenta": "ii informam pe toti cei care i-au fost apropiati ca funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc in Bucuresti la o data si intr-un loc care vor fi comunicate de indata ce formalitatile vizand aducerea trupului sau neisufletit din Marea Britanie in
Romania se vor finaliza".

Miliardarul este urmarit de datorii si dincolo de moarte. Se pare ca omul de afaceri nu si-ar fi platit un credit de peste 3 milioane de euro, iar acum banca ar urma sa isi recupereze banii scotand la vanzare vila magnatului din Silistea Snagov.

Dinu Patriciu a murit saptamana trecuta la Londra, la varsta de 64 de ani, in urma unei complicatii la plamani.
In urma cu doi ani si jumatate miliardarul facuse un transplant de ficat in Italia.
##VIDEO120408##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.