Se întoarce Alex Bodi în închisoare? Decizia judecătorilor și primele declarații ale afaceristului

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 20 iul 2022, 06:10
Alex Bodi rămâne în arest la domiciliu

Alex Bodi a avut azi termen în dosarul de prostituție în care este judecat.

Magistrații au decis să amâne decizia, astfel că Bodi rămâne în continuare în arest la domiciliu.

„Magistrații au decis amânare. 18 ianuarie în ambele dosare. Trebuie studiate cauzele, dosarele, probele, documente video, tot ce este necesar ca și judecătorul să analizeze propunerea și măsurile, pentru csre s-a dat termen de 18 ianuarie. Până pe data de 18 nu se întâmplă nimic. Alex Bodi e liber și ne vedem pe 18 ianuarie.

Măsura rămâne. Ramâne să fie verificată în termenul din 18”, a declarat avocatul lui Alex Bodi la TV.

„Mă simt bine, pozitiv. Sunt încrezător. Nu vreau să fac declarații pentru că nu îmi este permis. A vorbit domnul avocat în locul meu. O să fie bine în total”,  a declarat Alex Bodi.

Nici în privința sechestrului magistrații nu au luat încă nicio decizie.

„Nu s-a stabilit nimic. Din cauza incompletării cererii depuse la dosar, judecătorul a considerat că mai sunt necesare documente și atunci și aici a acordat termen la 18 ianuarie.  În momentul în care mă acuzi de niște infracțiuni grave și tu nu poți ca procuror ca procuror să probezi că între veniturile mele, averea mea și bunurile mele există o legătură directă că ar fi obținut toate aceste bunuri, sume de bani, prin infracțiuni, nu poți să pui pe averea omului sechestru”,  a
precizat avocatul lui Alex Bodi.

Bodi rămâne în continuare fără ceas

Avocatul lui Bodi a dezvăluit că nu a reușit să recupereze ceasul clientului său, evaluat la circa 50.000 de euro, calificând acest lucru drept absurd.

„Nici acum nu am reușit să recuperez ceasul, pentru că face parte din cerere. Câtă un om care nu are legătură cu procesul, dovedește că e bunul lui, că l-a obținut cu bani legali, este absolut absurd să continui să ții sechestru bunului altuia care nu are legătură cu procesul lui Bodi” , a adăugat

avocatul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alex Bodi este judecat într-un dosar de proxenetism în care mai este acuzat și interlopul sibian Adrian Tâmplaru, fostul locotenent al lui Ioan Clămparu. 

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DIICOT  au stabilit că majoritatea fetelor erau racolate prin intermediul rețelelor de socializare. De recrutări s-ar fi ocupat personal cei doi lideri, Adrian Tâmplaru și Alex Bodi, dar și trei bărbați din Craiova, foști deținuți, Adrian Alin Nicolae, zis Impresie, Mihnea Bejan, poreclit Motanu, și Alexandru Catană.

Păcălite prin metoda „loverboy”, acestea ajungeau pe străzile sau în bordelurile din Europa, fiind folosite inclusiv pentru organizarea unor petreceri în locații de lux.

Una dintre prostituate ar fi fost chiar fosta soție a lui Alex Bodi, cu care afaceristul are doi copii. Ea ar fi chiar cea care l-a denunțat pe Bodi. Bodi s-a despărțit de ea pentru a se cupla cu Bianca Drăgușanu. Între timp relația afaceristului cu Bianca Drăgușanu s-a încheiat.

Alex Bodi este reprezentat în instanță de cunoscutul avocat român Cătălin Dancu.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, anunț bombă după eliberarea lui Alex Bodi: "Sunt iubită"! Ce a primit vedeta

 


Spiritele s-au încins, astăzi, în „Casa iubirii”, după ce băieții au fost provocați să-i dea smash sau pass lui Criss, noua concurentă din emisiune.