Se întoarce la Puterea Dragostei? Fostul concurent deja se află în Turcia

Autor: Amalia Georgescu
Foști concurenți la Puterea Dragostei, sezonul 3
Sursa: Instagram

Un fost concurent de la Puterea Dragostei, sezonul cu numărul 3, le-a dezvăluit prietenilor de pe instagram că se află în Turcia. Se întoarce în emisiune?

Deși a venit la Puterea Dragostei hotărât să își întâlnească marea iubire, fostul concurent a fost nevoit să părăsească emisiunea din cauza unor probleme serioase de sănătate. Ce se întâmplă cu el acum?

Găbiță de la Craiova, pregătit să se întoarcă la Puterea Dragostei? Postarea care l-a dat de gol

Găbiță de la Craiova a petrecut foarte puțin timp în casa Puterea Dragostei, astfel că nu a avut ocazia de a le cunoaște pe fetele din casă și de a forma un cuplu.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a părăsit competiția, în urmă cu mai multe luni, din cauza unor probleme de sănătate, dezvăluind la momentul respectiv că stările de rău l-au pus serios pe gânduri.

Citeste si: Găbiță de la Craiova, noi detalii despre starea sa de sănătate: "Am o problemă la..." Ce se întâmplă acum cu fostul concurent de la Puterea Dragostei?

În perioada în care se afla în competiție, Găbiță de la Craiova s-a confruntat cu amețeli puternice, iar în momentul eliminării, acesta a făcut totul public. 

„Imi pare foarte rau, mai ales ca este vorba despre o problema de sanatate. Chiar aveam de gand sa fac o pauza. Ma gandeam foarte des la decizia asta pentru ca au fost momente in care ma simteam foarte slabit.

Da, toata saptamana si din cauza asta nu am putut... am avut simptome de ameteala. Ceva cervical am inteles ca este, am doua vene infundate si nu mi se oxigeneaza creierul, pe stanga si pe dreapta'.”, a mărturisit Gabiță de la Craiova după eliminarea de la Puterea Dragostei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ulterior, artistul s-a întors în țară și după mai multe investigații a descoperit că este vorba doar despre o problemă la urechea internă.

"Am o problemă la urechea internă de la boxă, îmi dă un dezechilibru, dar o să îmi revin.", a spus Găbiță de la Craiova.

Găbiță de la Craiova și-a rezolvat problemele de sănătate și în ultima perioadă a fost foarte activ pe instagram, iar acum, fostul concurent de la Puterea Dragostei și-a luat prin surprindere prietenii virtuali.

Acesta a postat un story din Istanbul și pentru că în trecut a afirmat că și-ar dori să revină în emisiune, nu ar fi exclus ca acesta să fie motivul pentru care se află în Turcia.

Citeste si: Mariana l-a luat la rost pe Gabita de la Craiova! L-a pus sa-i spuna de ce nu si-o doreste! Dialog incredibil

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.