Se intorcea de la biserica si a auzit un mieunat venind dintr-un canal fara capac, asa ca a mers sa verifice. Credea ca inauntru este o pisica, dar ceea ce a vazut acolo l-a facut sa planga! Uite ce a descoperit

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:19

Cazul de mai jos s-a petrecut in Selangor, unul dintre cele 13 state din Malaesia, si a socat comunitatea unui mic orasel.

In timp ce se intorcea de la biserica, un barbat a auzit niste zgomote ciudate venind dintr-un canal, asemanatoare unui mieunat. A mers sa verifice ce se afla acolo, crezand ca este vorba despre o pisica ce a ramas blocata inauntru.

In momentul in care a incercat sa inlature capacul a avut un soc. A realizat ca zgomotele nu veneau din canal ci din interiorul unei pungi de plastic aflata langa el.



Inauntru, acoperit in propriile fecale, era un bebelus proaspat nascut, care se pare ca fusese abandonat de mama lui. Micutul inca mai avea atasat cordonul ombilical.

Bebelusul a fost dus de urgenta la spital si, din fericire, starea lui este buna. Politia a demarat o ancheta si incearca sa o gaseasca pe mama lui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: