Se iubeau extrem de tare si multi credeau ca au o relatie perfecta, dar cand sa o ceara de nevasta, femeia i-a spus "NU" si nici macar nu l-a lasat sa ii puna intrebarea cea mare. E cutremurator ce i-a facut barbatul dupa doar cateva minute

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 19:30

La prima vedere cuplul din imaginea alaturata pare cat se poate de normal. Ascunde insa o poveste tragica, iesita din comun.

Jason Eaton, in varsta de 43 de ani, si Wendy Sabatini, in varsta de 44 de ani, aveau o relatie pe care multi o considerau perfecta. Cei doi se iubeay foarte mult, imparteau aceleasi gusturi, aceleasi pasiuni si erau de nedespartit.

Cu toate acestea, situatia s-a schimbat radical in ziua in care barbatul a decis sa o ceara in casatorie pe Wendy. A intrat in dormitor cu inelul in mana, insa femeia nici macar nu l-a lasat sa ii puna intrebarea cea mare, spunandu-i imediat ca raspunsul este nu.

Se pare ca ea avea motivele ei pentru care nu dorea sa se marite. Acest lucru a fost de neinteles pentru Jason, care a fost profund ranit de cele intamplate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raspunsul femeii l-a tulburat atat de tare incat, imediat dupa acel moment, el s-a dus intr-o camera alaturata,

a scos un pistol dintr-un dulap, dupa care a impuscat-o in cap pe Wendy.

Gestul necugetat al barbatului a lasat in urma un copil fara mama si o familie indurerata. Acum barbatul este judecat pentru crima si, daca va fi gasit vinovat, va petrece ani multi in spatele gratiilor.