SE IUBESTE cu Liviu Varciu? Vezi ce spune Ana Maria Barnoschi despre relatia cu prezentatorul emisiunii "Roata Norocului" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:28

Invitata in platoul emisiunii "Draga mea prietena", Ana Maria Barnoschi, ajutoarea lui Liviu Varciu la Roata Norocului, a pus capat zvonurilor care spuneau ca cei doi sunt impreuna.

Ana a subliniat ca nu se va indragosti niciodata de el si ca intre ei nu este decat o relatie de colegialitate.

 

"Nu mi-a fost teama de Liviu. Nu o sa ma indragostesc de el niciodata. Ne intelegem foarte bine si suntem 2 colegi ok".

 

Ana a povestit si cum a fost la castingul pentru emisiunea "Roata Norocului".

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

"Am

fost la casting pentru emisiune si Dumnezeu m-a ajutat si l-am luat. M-au pus sa vorbesc, sa ma prezint si sa spun cateva lucruri despre mine. M-au mai pus sa spun un banc si sa rad de bancul meu. Asta am facut, am ras cum rad eu de obicei, motiv pentru care m-au pus sa mai spun inca un banc".

 

Ana a vorbit si despre cariera ei in domeniul dansului si a declarat ca in videoclipul melodiei Biniditat este cel mai bine pusa in valoare.

 

"De mica mi-a placut sa dansez. La facultatea de Relatii Economice Internationale am ajuns intamplator. Am facut cursuri de street dance. Biniditat este un clip in care sunt pusa in valoare. Am mai dansat si in alte clipuri, dar nu ma vad atat de bine".