Se jucau POKER pe dezbracate, insa cand s-au aprins LUMINILE, nimeni nu se astepta la asa ceva!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:14

Nici nu stii ce se poate intampla daca accepti sa joci poker pe dezbracate!

Tinerii din filmuletulde mai jos se jucau poker in aceasta maniera. Insa, daca cineva, isi inchipuia ca la finalul jocului, avea sa vada ceva iesit din comun, se inseala!

De regula, acest tip de poker este caracteristic filmelor. Pe ecran, totul pare simplu si hilar, insa cand incerci ca totul sa fie pe bune si real, s-ar putea sa intalnesti cateva probleme.

1. Daca respectiva camera in care joci poker pe dezbracate este destul de friguroasa, s-ar putea ca lucrurile sa nu fie tocmai confortabile.

Jucatorii, mai ales barbatii nu vor fi prea incantati deoarece, cand se vor dezbraca, nu prea le va placea sa spuna scuze in legatura cu micsorarea barbatiei lor.

2. Prea multa bautura strica atmosfera. Foarte des, oamenii tind sa se ameteasca mai mult decat este cazul si lucrurile scapa de sub control. Ai grija sa iti pastrezi cumpatul pentru ca nu vrei sa regreti dimineata ce ai facut seara.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”