Se lanseaza Evenimentul istoric, o revista interesanta si inedita care aduce pagini de istorie mai aproape de tine

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 feb 2018, 17:47

Vineri, 23 februarie 2018, va fi disponibil la toate punctele de difuzare a presei un nou proiect ambitios: Evenimentul istoric, revista care aduce pagini de istorie interesante si inedite pentru cititori.

Lansat in anul centenarului, Evenimentul Istoric are un crez, acela ca pentru a intelege prezentul este nevoie sa cunoastem si sa exploram trecutul. Proiectul isi propune sa prezinte cititorilor pasionati de istorie, intr-o maniera lipsita de incrâncenare si ideologie, fapte si oameni, care au influentat evenimente majore in tara si in lume.

Evenimentul Istoric aduce in prezent figuri ale unor oameni care au facut istorie. Partea  fascinanta a istoriei este legata de modul in care decizia unui om a dus la schimbarea vremurilor.

Pasionati de istorie sau curiosi, suntem convinsi ca Evenimentul Istoric va fi citit cu placere si interes de toti cei care vor dori sa parcarga paginile revistei. 

Structura editoriala a Evenimentului istoric propune documente, interviuri, intâmplari din istorie, personaje pe care le veti recunoaste sau despre care nu ati auzit si va avea o aparitie lunara. Recomandat de Evenimentul zilei, primul numar Evenimentul istoric va fi disponibil din 23 februarie la toate punctele de difuzare a presei si veti putea citi despre:

• Iuliu Maniu si 60.000 de soldati români au facut legea la Viena in 1918! 

• Secretele din viata miliardarului Iosif Constantin Dragan

• Istoria trenului regal

• Povestea intâlnirii lui JESSE OWENS cu ADOLF HITLER  

• Capitan av. Horia Agarici: „Cerul l-am iubit ca un fanatic”

• Pozitia României fata de conflictul din Kosovo, februarie- aprilie 1999

Documente din arhiva securitatii. Ceausescu si vânatorii de agenti KGB

Razboiul ruso-georgian si surpriza strategica pentru intreaga lume

Coordonator al proiectului „Evenimentul Istoric” este Dan Andronic, iar printre autorii din primul numar se afla Adrian Patrusca, Alecu Racoviceanu, Florian Saiu, Iulian Chifu, Florian Bichir, Catalin Pena, Alex Mihai Stoenescu, Adrian Nastase, Mirel Curea, Simona Ionescu, Radu Stefanescu, Florian Banu, Leonardo Tonitza, Ion Cristoiu.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.