Se lauda ca a avut zeci de femei, dar a fost acuzat ca lua pastile "albastre"! Reactia lui Nicolae Guta....total neasteptata

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 09:15

Dupa ce Nicolae Guta s-a plans ca a fost inselat de femeia pe care o credea aleasa vietii lui, Cristina, Beyonce de Romania a facut niste afirmatii bomba, prin care l-a "desfiintat" total pe manelist.

"A luat o pastila. Aia albastra ca sa ma surprinda, ca sa ma uimeasca si n-a mai rezistat deloc. Am plecat la Urgente. Da, Narcisa locuieste intr-un apartament si statea si in casa, acolo la Damaroaia. A intrebat daca poate sa ramana la noi si am zis, da, cum sa nu? Cum credeti ca ma cucerea? Narcisa, ati vazut ca exista colantii aia, care te mai subtiaza? Nicolae i-a luat pe aia si a venit cu aia la intalnire.



A venit la mine cu un irigator, cu pastile, sa nu cumva sa am vreo boala, iar apoi, la jumatate de ora, se culca cu mine? Te punea sa te speli, sa te dezinfecteaza. Dar surpiza: Irigatorul nu era nou. Era al Narcisei. N-am ce sa-i reprosez. Se penseaza in fiecare zi, se epileaza. Am fost la un restaurant si ne-am comandat ciorba de fasole, iar eu salata si o friptura.
Iar, el, daca nu a avut bani cand era mica, a amestecat ciorba de fasole cu salata de varza si a luat-o la pachet.", a povestit  Beyonce de Romania pentru WOWbiz.

De celalata parte, insa, Nicolae Guta neaga tot: "E neroada de meserie. Inainte de a ma intalni cu ea, eu mergeam foarte dotat. Luam medicamente dupa noi, cu tantum, cu pompa, cu tot, ca fetele din ziua de astazi nu tin cont de igiena.

I-am spus si ce concetratie sa foloseasca ca sa fie bine. Am trecut multe femei prin mana mea si de la toate am ramas cu cate ceva. Tocmai de aia am spus stop la Cristina. Era o femeie frumoasa, ne iubeam in draci si am vrut sa fie femeia mea. De aia m-am purtat asa.", a mai spus Nicolae Guta  care a recunoscut ca pentru a se simti mai "barbat" lua bitter.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro!