Se lauda ca folosesc doar ingrediente naturale si mestesuguri invatate de la batrani! Oare produsele traditionale din carne sunt sanatoase?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 00:16

„Specialistii care sustin ca micii, carnatii sau sunca pot declansa cancer, n-au gustat din produsele noastre!” Asta sustin, intr-un glas, producatorii traditionali prezenti la targuri.

De cealalta parte, specialistii se chinuie sa demonstreze aspectele negative ale consumului excesiv de preparate din carne.
Tentatia, ins,a este mare iar riscurile demonstrate pana acum nu sunt aratate precis.

Asadar, putin carnat afumat nu e tocmai de refuzat. Iar daca este preparat dupa cele mai bune retete, producatorul isi asuma si raspunderea. Altii, mai originali, au ales sa ne cante pentru a ne atrage sa le gustam produsele vanatoresti!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”