Se lauda ca isi termina machiajul in doar 3 minute! Vezi cine este vedeta care a ajuns la o asemenea performanta

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:21

Este inebunita dupa aromele orientale, este convinsa ca intr-o viata anterioara a fost printesa, are un parfum special pentru par si se lauda ca isi termina machiajul de dimineata in doar trei minute.

Noua ne plac cifrele astfel ca va spunem ce avere insumeaza produsele cosmetice pe care le foloseste zi de zi Malvina.

Dis de dimineata am dat buzna in casa Malvinei si ne-am furisat tocmai in baie, locul unde nu a mai filmat nimeni pana acum. Am vrut sa facem inventarul cosmeticelor si sa aflam costul total al ritualului de frumusete! Incepem cu crema de ochi. Pret? 100 de lei.



Vedeta foloseste si o alta crema in valoare de 120 de lei. Pana acum, 220 de lei s-au cheltuit doar pe creme. Urmeaza fondurile de ten, ce apartin unui brand cunoscut si costa fiecare in jur de 200 de lei. Malvina foloseste trei!

Apoi, am aflat si secretul privirii ei cuceritoare. Un creion de contur, cam 70 lei. Pe buze, Malvina este rosie ca focul tot timpul! Foloseste acelasi ruj din adolescenta.
Acesta are pretul de 130 de lei.

Pe unghii aplica mereu oja rosie de doar 30 lei. Dupa cum vedeti, pentru a obtine o imagine de diva, trebuie sa investesti, nu gluma! Malvina cheltuieste nu mai putin de 1.050 lei pe produse cosmetice si la aceasta suma se adauga inca 3000 de lei, dati pe parfumuri.

Iar acum, luati aminte doamnelor! Malvina foloseste si parfum pentru par, ce costa aproximativ 250 de lei.
Dar si parfumul pentru corp ce costa 106 lei.

A sosit timpul sa aflam cat costa intregul ritual de frumusete! Asadar, Malvina, dupa ce cumpara cu 1.050 de lei rujuri, creme si fonduri de ten, adauga 3.000 de lei pentru parfumuri, 250 de lei pentru parfumul de par, 106 lei apa de corp, si uite asa investeste in total 4.406 de lei pentru un look de diva!
##VIDEO116075##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.