Se lauda cu peste prins, insa a ramas fara el intr-o secunda

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:48

Asa patanie rar ti-e dat sa vezi! Priviti cu cata mandrie isi tin prada in maini cei doi pescari.

Au si de ce sa se faleasca. Captura lor abia poate fi tinuta in brate: doi pesti gigantici, desprinsi parca din povestile SF. In mod sigur cei doi aveau de gand sa isi lase pozele posteritatii, drept lauda, insa acum, doar unul dintre ei o mai poate face. Celalalt a ramas cu mainile goale. Priviti cum ii scapa pestele printre degete, la propriu.

Asta da dexteritate de hot! Nici n-am apucat sa ne dam seama ce-a fost aia! Sa mai vedem o data! Sa nu credeti ca vreun hot profesionist a venit si a furat pestele.

Animalul pe care il vedeti aparand de dincolo de marginea barcii este nimic altceva decat surata mai curajoasa a focii: leul de mare!

Cat o fi stat animalul prin apa in dreptul pescarilor, n-avem de unde sti! Cert este ca s-a sincronizat cum nu se poate mai bine cu momentul de veselie al barbatilor si exact cand aparatul foto facea "blitz", hop si prada in gura lui, cu o precizie de invidiat!

E lesne de inteles ca "pagubitul" a ramas cu ochii-n soare, fara drept de apel.
Cu siguranta leul de mare o sa "someze" pentru o vreme, caci masa cu care s-a ales a fost foarte copioasa!
##VIDEO84728##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: