Se leagă o idilă la Insula de 1 milion? Micuțu a reușit să o cucerească pe concurentă: „Asta este o declarație de dragoste”

Autor: Diana Bostan

Declarație de dragoste la Insula de 1 milion

Sursa: Captură Kanal D

Micuțu și Renata, doi dintre concurenții de la Insula de 1 milion, au surprins pe toată lumea cu apropierile lor din ediția luni, 18 martie. Cei doi au descoperit că au o conexiune în momentul unui „podcast” pus în scenă chiar de Micuțu.

Micuțu și Renata Alexandra Matei sunt doi dintre cei 50 de concurenți care iau parte la cel mai mare experiment social din istoria televiziunii. Pe numele său real, Angheliuc Cristian, și-a dovedit pasiunea pentru podcast-uri și-n Republica Dominicană, acolo unde a supus-o pe Renata unui interviu ce s-ar putea lăsa și cu o idilă la Insula de 1 milion.

Prima declarație de dragoste de la Insula de 1 milion

În ediția de luni a emisiunii Insula de 1 milion, Micuțu s-a gândit să facă experiența din Republica Dominicană mult mai palpitantă și plină de umor. Pasionat de podcast-uri, concurentul și-a arătat talentul de moderator față de Renata Alexandra Matei, iar aceasta a fost plăcut surprinsă de această experiență avută cu Micuțu.

Citește și: Cornelia Ionescu şi Alex Nedelcu aduc cele mai proaspete informaţii din culisele reality show-ului “Insula de 1 milion”, difuzat de Kanal D

Renata: Am mâncat de dimineață orez cu ananas, zece stafide. Vezi că le-am numărat.
Micuțu: Zece stafide...și unde le-ai așezat, arată-mi și mie.
Renata: Păi așa, în zona asta am pus o parte, în zona asta am pus altă parte.
Micuțu: Dacă ar fi cumva mâine să trebuiască să mănânci doi litri de apă, ce vei face?
Renata: Păi nu știu, mă uit la tine și mă satur.

Micuțu: Deci e clar. Aceasta este o declarație de dragoste!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se leagă o primă idilă la Insula de 1 milion

În urma acestei interacțiuni, Renata a dezvăluit faptul că a fost plăcut surprinsă de Micuțu, în ciuda înălțimii pe care concurentul o are în comparație cu ea. Concurenta de la Insula de 1 milion a fost fermecată de faptul că Micuțu a privit-o în ochi pe tot parcursul discuției lor.

„Da într-adevăr a fost o diferență foarte mare, dar nu știu dacă s-a văzut cât de sus el mă privea direct în ochi.

Chestia asta mi-a plăcut foarte mult la el”, a spus Renata, concurenta emisiunii Insula de 1 milion.

Emoționat de declarația făcută de Renata, Micuțu a continuat podcast-ul din Republica Dominicană, ajungând cu aceasta la o primă înțelegere, el va bea apa, iar mâncarea i-o va lăsa ei.

Citește și: Confruntarea amazoanelor, aseară, la “Insula de 1 milion”.  Filip a fost salvat de Ciprian! Vikingul face jocurile în această seară, de la 20:00

„Eu aveam emoții când mă uitam așa la el, îmi capta pur și simplu atenția și nu știam ce să-i răspund, dar a fost o chestie faină”, a mai spus Renata despre Micuțu.