Se luptau sa SLABEASCA, insa dupa ce au facut ASTA timp de 100 de zile, REZULTATUL este INCREDIBIL!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:19

Cheryl Shaw si fiica ei adolescenta, Tessa, se saturasera sa se priveasca in oglinda si sa vada cat de multe kilograme au acumulat.

Mama singura, in varsta de 50 de ani, Cheryl, s-a saturat de modul sau de viata care a facut-o sa se ingrase atat de mult si si-a facut griji ca si fiica ei va merge pe acelasi drum, asa ca a luat atitudine. Cele doua si-au unit fortele si au urmat un program de 100 de zile in care au mancat sanatos si au facut efort fizic. Ele sau inspirat de pe un site extrem de popular GiveIt100, unde userii isi incarca singuri clipuri in care fac diverse exercitii timp de 100 de zile.



Cheryl si Tessa s-au comportat una cu cealalta ca niste adevarate sustinatoare si s-au motivat reciproc atunci cand le-a fost dificil sa urmeze dieta. "Sustinerea este cu siguranta cheia succesului pentru mine si Tessa, ca si pentru restul oamenilor care vor sa faca acest lucru", a declarat mama adolescentei.

Dupa ce si-au schimbat regimul de viata, cele doua femei au si avut rezultate vizibile.

Si clar, a meritat efortul lor!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.