Se nasc noi conflicte în ,,Casa iubirii''! Schimb dur de replici între Bianca și Mihaela: ,,Roata ți se întoarce!''

Author: Diana Ghita
Actualizat: 19 sep 2023, 20:38

Replici aprinse între Bianca și Mihaela

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de marți, 19 septembrie, două concurente din ,,Casa iubirii'' au început un adevărat conflict, din cauza unei mici neînțelegeri.

,,Casa iubirii'' este o competiție televizată, difuzată la Kanal D. Aceasta poate fi urmărită de la ora 10:00 și 16:30, în timpul săptămânii, și de la ora 16:00 și 19:00 în weekend.

Citește și: „Eu vreau Robert să câștige”. Eliminare cu lacrimi în „Casa iubirii”! Cine a părăsit competiția

De la ce a pornit cearta dintre Mihaela și Bianca

În ediția de marți a emisiunii au ieșit scântei între concurentele Mihaela și Bianca. Conflictul dintre cele două a pornit în urma unei discuții la masă și a fost reluat, mult mai intens, în timpul conexiunii cu casa băieților. 

În timpul convorbirii cu băieții, Bianca purta o discuție cu Ionuț despre afecțiune.

Ionuț: ,,Simți că nu-ți ofer destulă atenție?''

Bianca: ,,Simt foarte multă atenție din partea ta.''

Însă, în conversația celor doi a intervenit Mihaela, care a ținut să-i reproșeze lui Ionuț faptul că Bianca este o persoană agresivă, iar acest lucru ar putea fi din cauză că acesta nu-i dă destulă atenție Biancăi.

,,Ionuț, eu cred că nu-i oferi suficientă atenție. Are nevoie de mai multă afecțiune, pentru că e foarte irascibilă și chiar azi dimineață am avut un incident cu ea.

(...) M-a amenințat că îmi dă un pumn în cap.(...) A făcut o scenetă de tot râsul.'', a spus Mihaela.

Bianca s-a străduit s-o întrerupă pe colega ei, pentru a-și expune propria variantă, prin care să explice că lucrurile nu au decurs chiar așa cum a susținut Mihaela.

,,Eu ieri m-am uitat la emisiune și, fiind chestii din urmă cu două săptămâni, voiam să le clarific cu Lorena, la masă.

(...) Aveam o discuție normală în care eu i-am spus ce mă deranjează și apoi Mihaela, din senin, îmi spune: «păi roata ți se întoarce!», ea care nu avea nicio legătură cu discuția respectivă.'',  a explicat Bianca.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: ,,Vreau urgent secretul”. Ce mesaj i-a lăsat un fan Andreei Mantea! Prezentatoarea de la ,,Casa Iubirii'' a rămas fără cuvinte

Mihaela ar încerca să pornească intrigi

De asemenea, Bianca este de părere că Mihaela a încercat să le întoarcă pe ea și pe Lorena una împotriva celeilalte:  ,,Caută să bage râcă între mine și alte fete''.

Mihaela i-a răspuns colegei sale: ,,Nu mi se pare normal ce ai făcut(...) M-ai amenințat''.

Celelalte concurente din ,,Casa iubirii'' au avut, și ele, ceva de spus în legătură cu comportamentul Biancăi și al Mihaelei.


Cristina a fost de părere că:

,,Reacția Biancăi nu a fost una potrivită, dar și tu Mihaela, când spui o vorbă, o spui de multe ori cu răutate.(...) Nu trebuia să vorbească așa, dar nici tu nu trebuie să ataci indirect, fără să îți facă nimeni nimic.'' 

De asemenea, și Lorena a spus că Mihaela aruncă replici acide, ci nu numai în direcția Biancăi: ,,Eu ceea ce am văzut cu Bianca acum, am văzut și cu Robert, când i se pune ei pata aruncă vorbele așa.'' 

Un concurent din casa băieților l-a întrebat pe Robert ce părere are despre această ceartă dintre fete, însă acesta s-a arătat foarte nedumerit de ceea ce s-a întâmplat.

,,Nici n-am înțeles ce s-a întâmplat.'',  a spus Robert.

Citește și: Surpriză de proporții! Un nou concurent a intrat în “Casa iubirii”! Ce fată i-a atras atenția

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?