Se naște o idilă la "Insula de 1 milion"? Szilard și Mădălina, din tabăra Sudicilor, “acuzați” de ceilalti concurenți că ar avea o relație pe care nu și-o asumă în fața celor din camp

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 apr 2024, 15:39
video Foto(4)

Tabăra Sudicilor de la "Insula de 1 milion", reality show-ul difuzat la Kanal D, a devenit epicentrul unui val de speculații și emoții intense.

În urma unor discuții aprinse și acuzații lansate în cadrul ediției de aseară, difuzată la Kanal D, Szilard si Mădălina au devenit subiectul principal de discuție pentru toți ceilalți concurenți din câmpul lor.

Szilard și Mădălina, din tabăra Sudicilor, “acuzați” de ceilalti concurenți că ar avea o relație pe care nu și-o asumă în fața celor din camp

Într-un moment tensionat din emisiune, Alina a sugerat că Mădălina este îndrăgostită de Szilard.

"A tâta timp cât Mădălina este în această tabără, cu siguranță Szilard nu va pleca de aici (n.r. din tabăra Sudicilor), că dacă va pleca o va lua cu el. Dragostea nu se poate de la distanță”, a afirmat Alina.

Însă Mădălina a negat vehement aceste “acuzații”, afirmând că între ea și Szilard există o conexiune bazată pe prietenie, nu pe vreun sentiment romantic.

Citește și: Veste din România pentru Lemnaru de la “Insula de 1 milion” – iubita lui l-a anunțat că vor deveni părinți “Trebuie să câștigi, ni se mărește familia!”

“Eu nu sunt îndrăgostită, am o conexiune cu el, e ca un prieten… Eu cred ca nu ai înțeles. Alina nu știu ce a interpretat”, a răspuns Madalina, subliniind că nu vede de ce ar trebui sa ofere explicații celorlalți concurenți.

Alina s ă își vadă de soțul ei, nu știu de ce se bagă în viața mea. Eu, dacă trebuie, dau explicații doar familiei mele, nu cred că trebuie să dau explicații nimănui de aici. Simt ceva frumos pentru el, dar nimic altceva".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Isabela către Mădălina: “Dacă tu vrei să fii obraznică și deplasată nu ne provoca! Avem niște vorbe pentru tine de nu mai scoți capul în lume"

Sindy a intervenit în conflict, calificându-i pe cei care lansează acuzații ca fiind frustrați și răuvoitori: “ Este o femeie foarte frustrată, are răutate și nu mai știe ce să facă să iasă și ea în evidență cu ceva", a spus Sindy despre Alina.

În schimb, Isabela a criticat deschis comportamentul Mădălinei, sugerând că aceasta stă lângă Szilard pentru a se simți mai protejată. Atmosfera tensionată deja existentă în tabără a fost amplificată de divergentele dintre concurenți.

Citește și: Alin a părăsit aseară "Insula de 1 milion"! Filip, în pericol de eliminare, iar Flori va face Jocurile astăzi, de la 20:00! "În sfârșit, puterea e în mâinile mele să îmi fac și eu de cap!"  

“Daca tu vrei să fii obraznică și deplasată nu ne provoca! Avem niste vorbe pentru tine de nu mai scoți capul în lume", i-a spus Isabela Mădălinei

În contextul continuării discuțiilor despre presupusa lor relație, Szilard și Mădălina vor aborda subiectul în episodul din această seară al emisiunii "Insula de 1 milion", difuzată la 20:00, la Kanal D.

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.