Se naște o nouă idilă în „Casa iubirii”? Ce se întâmplă între Francesca și Bogdan. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii Casa iubirii, sâmbătă, 27 iulie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă

Francesca și Bogdan, adevărul despre relația lor. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi concurenți din Casa iubirii?

O nouă ediție incendiară are loc mâine! Francesca și Bogdan vorbesc despre relația lor. Aflați ce reacții se vor isca în Casa iubirii, sâmbătă, 27 iulie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Citește și: Gagea a răbufnit la adresa fostei sale iubite: „Pentru mine ești zero”. Cum se apără Alexandra în fața acuzațiilor aduse

Se naște o nouă idilă în „Casa iubirii”? Ce se întâmplă între Francesca și Bogdan

Ediția de sâmbătă îi va surprinde pe telespectatori cu noi momente de senzație. Concurenții vor avea parte de multe controverse și tensiuni iscate din cauza geloziei, dar și de răsturnări de situație.

Lucrurile vor lua o turnură neașteptată în Casa iubirii, pentru Francesca. Tânăra rămâne fără cuvinte când află că Bogdan nu își dorește momentan o relație cu ea. 

Moldo: "Francesca, cum este situația între tine și Bogdan, în momentul de față? Cum vă simțiți?"

Francesca: "Totul merge spre bine."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Bogdan: "Nu vreau să mă grăbesc într-o alegere și nu vreau să trag concluzii momentan, mai am niște gânduri pe care trebuie să le rezolv cu mine și să mai văd niște gesturi și din partea ei, pentru că eu mi-am arătat interesul. Vreau să văd că și din partea ei este un interes cu adevărat."

Robi: "Pe tine te duce cu gândul într-o relație amoroasă sau prietenească?"

Bogdan: "În momentul de față nu pot să trag concluzii și vreau să o mai cunosc."

Citește și: Rivalitățile ies la iveală în “Casa iubirii”. Bogdan, prins la mijloc între prieteni și Francesca: „Te jignește zâmbind”

Cum se vor termina discuțiile dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de mâine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de sâmbătă, 27 iulie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.